Thursday, August 13, 2009

*pokadol*

sila jgn tny apa mksd title entry nih..hehe :) sya sendiri tatau apa mksd 'pokadol'..

tapi word tu sering kengkawan kt u dulu gune..utk menggambarkan 'ketidakpuasan hati'..

just a minute before, received call from 1 of parent kwn taska qaisara..

tau tak ape hot news yg dia sampaikan?

CIKGU2 TASKA MOGOK TAK DATANG KEJE ARINI!!!

luckily this morning, sara kt rumah dengan papa dia..since sara pn tak sihat..papa sara masuk keje petang nih..

nmpk gayanya, this evening i have to bring sara la...xpela, sara tolong mama wt keje kt opis eh ptg ni..huhu

punca dorg mogok, sbb tak puas ati ngan management taska tuh...hem, dont know apa yg dorg tak puas ati..no wonderla kan dorg bekeja pn ala kadar je..cm kitala, if ada tak puas ati kt bos, nk keje pn rasa tak syok..but xdela sampai mogok2 tak dtg keje kan..kita kenela profesional sikit..ye dak? hehehe...

hopefully, dorg tak continue mogok until next weekla..klu tak,pening kepala aku nk carik tempat asuhan sara...kt sni bkn senang nk carik taska oooo!!!!

p/s : seb bek esok cuti blk jb..so xpening kepala  sgt.

7 comments:

Nieza Ishak said...

aa'ahh la lin,
padan la sara tak menyusu pun derang buat tak reti ...


poningg gini ..
huh

Mama Qaseh said...

ni la nasib bila kena antar anak kt taska kan..mcm2 bleh jadik..

nasib baik aku dok ngn MIL...dia je yg jaga. x perlu susah carik taska..

Elyn said...

hiks sukahati je nak mogok ek....

lin kite dh sms password kat u dapat tak??

azzamoro said...

kalau dekat ngan umah aku, leh antar sara kt umah aku tumpang ngan bibik. leh main ngan airyll..hehe

iejaZin said...

ahaha .. POKADOL!!
teringat plak zaman kolej dlu2 .. mcm2 perkataan ada.


ha .. dh beli ke adiah utk zana?apa dia?

MeL said...

aduh bole ek mogok2 jg anak org :P xpikir ke bdk2 sp yg nk jg? hope 1hari jela..

Cikpid said...

amboih diorang ni..nk mogok2 lak..

management pon kalau nak buat bisnes kenelaa bgs..staff kene jaga..so, diorang pon buat kerja ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...