Thursday, August 13, 2009

qaisara bila tak sihat...

sara bile tak sihat cmnila..

moody je..silap sikit, nangis..

skg dia da lena diulit intan kt belakang meja mama nih...

sian dia...nk tido tak selesa..idung tesumbat..

benci tol la diorg ni..kot ye pn nk mogok, pkla sikit..

kan ke menyushkan org lain!!! sya dhla susah nk cuti skrg ni..nk minta cuti smlm pn bos cm bebelah bagi je nk kasik..huhu

nak tanak, tepaksala angkut anak dtg opis..seb bek ptg ni bos tak panggil mengadap..

kalau tak, mau ngamuk sara..dia time tak sihat ni nk bekepitla ngan mama dia..

nk kene start survey balik la taska lain..sya ngan husband dh NAIK FEDUP NGAN TASKA tuh..

mcm2 hal dorg ni.

7 comments:

Elyn said...

lor sian sara tido kat tepi meja..... asalkan lena cukup la lin!! heheh cute tu siap nganga mulut ekekek

Farah said...

hah taska pon mogok ke?? ingat pekerja kilang je mogok hahaha..

get well soon k sara..

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

shian dia tak sihat...

Jiey^Mien said...

siyannya sara smpi ke offc..
siap tertido kat lantai..
=(

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..kesiannya..seb baik boz ku byk memahami bila pengasuh ada urusan..

mayra_solace said...

ciannya qaisara..budak2 kalo x sihat mmg sgt la cranky.Even Aulia yg dh pandai bercakap ni pun merengek x tentu hala kalo x sihat inikan plak yg lagik kecik..

~adeQ~ said...

cukup bulan ni saya cabut...dapat taska kat p.14. Boleh lah sementara nak cari kalau ada yang lain. Malas nak tgk muka diorg dah. sekali buat perangai, yang perangai baik2 pun malas nak ingat. Nanti2 kalau tak suka management baru nak mogok lagi kot? Kesian anak2 kita...

ibu Syameel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...