Wednesday, September 2, 2009

aiyoyo cik adik manis!!

kita mengemas rumah,dia pn sebok 'kemas' sama...adusss..

bile nk mandikan, dia sebok plak nk main...rambutnye tu cikgu dia yg tocangkan..huhu

ni peel terbaru skrg..klu dia tengok ada cite menarik kt tv..dh rupe anak jantan je..abis rosak mata anak aku..duh!

layan pocoyo..her fav cartoon. =) klu tak tarik dia dudukkan jauh2, sampai sudah dia stay cmtu..bukannye tau penat!


ni rancangan apentah..tapi dia kusyuk dengar akak baju biru dlm tv tu ngaji..ambik ko..siap  taruk kaki ats kabinet tak thn tu..cm sama style ngan wafiq elyn je kan?hahaha...

8 comments:

azzamoro said...

lasak anak ko nih lyn. bagusla.. aktif..hehe

Mrs. Adz said...

sama mcam perangai eisya..suka nengok tv kat rak tv depan2 lagi..lebih syok agaknya sebab lagi nampak jelas..hihiii

MeL said...

senget kepala tgk gambar hehe..amboi lasak tul anak dara ni!

ibu_arifa said...

sama lah anak saya pun..selalu kami off kan remote astro tu kasi tv tu off...pandai plak dia p tekan dekoder kat bawah tv tu..tak pun dia tekan butang on kat tv tu...
geram+nak tergelak pun ada...tp selalu geram lah..sbb selalu sgt nak berdiri depan tv tuh.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai, comelnya ikat tocang dua tu..nuha sket jer rambutnya..huhuhu

Jiey^Mien said...

kena letak tinggi2 tv nih..

Elyn said...

sara blaja dari wafiq ek?? hamboi ni kalo jumpe sure pecah umah ekekeeke

lin said...

azza,
itu ko tak tengok lagi dia wt aksi stunt..gugur jantung beb!

mrs.adz,
haha..dorg igt mendalah tu boley dipegang kot..tu yg dtg dekat je tenung..hehe

mel,
dia ni bkn tahap lasak dh mel...penat betul jaga dia skrg tau..haish

ibu_arifa,
haha..pandainye dalila eh...bebudak ni dh boley tiru pelakuan kita..mmg kelaka la tengok kekadang tu..

elis,
kita nk tocang dia tak kasi..ngan cikgu dia boley plak tu...elis tarukla minyak zaitun kt rambut nuha...kasi rambut cepat tumbuh..

jiey,
itula..risau..nk kena suruh papa sara beli kabinet tv barula ni.haha

elyn,
sara jumpe wafiq abisla...mau jadi tongkang pecah rumah...dedua lasak..silap hb lawan gusti lak.kui3x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...