Wednesday, September 16, 2009

mana pi mood ni???

sesungguhnya aku malas nk wt keja skrg ni..
semangat nk blk kg tu lebih gilaaaaaa
nk wt keja ja teringat kt kg
cmne nk igt keja tu..
dlm kepala ni dok plan memacam resipi nk menerai..
cdgnya blk umah kang nk try wt kuah kacang..
tepaksela masak...huhu..kang menangis plak husband sya..tak dpt merasa kuah kacang mak dia raya kalini.hehe..

ni menu yg husband dh request..
-sambal goreng..
-kuah kacang
-nasi impit..mak beli segera je la..org utara mana reti anyam ketupat nasi ni..sya ada upsr anyam ketupat palas jaaa..haha tu pn takat upsr ja...paham2 sajala labu..
- ayam masak kicap
-rendang daging..ni mak serah kt akak je la..dia lagi terer masak rendang..kita tumpang makan je.hehe...

itu je la kot...lain2 tu family buat..kitorg blk pn sabtu pagi..tu pn taktaula kol bape nk gerak..sampai pn lom tentu kol brp..janji dpt bebuka ngan family.klu tak, nangislaaaa sya...huhu

5 comments:

Jiey^Mien said...

tang raya, biasa2 jer..
nm pun dh tua..
tp tang blk kampung tu, excited sungguh..
=)

Marsha~ said...

samalah kite.. dah takde mood nak keje.. tapi pening ni, umah tak kemas lagi.. aduhaaaiii....

selamat hari raya, maaf zahir dan batin andai ade tersilap kata...

azzamoro said...

tahun ni raye kat johor ler lin?

Elyn said...

lin selamat beraya.... i pun mood ala2 je ni. pikir nk cuti panjang je hihihi

mariaariffbaby said...

fuh..banyak nya request menu

but sodap tuh..

btw,
salam eid ramadhan.

from us
maria+ariff+ecah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...