Wednesday, September 30, 2009

tak aci!!!

kakak sya kata badan sya melebar..
yg tak tahan tu, ayat paling sakit hati..'aku tengok, zairee yg makin kurus'
waaaaaaaaaaaaaa!! tidak!!!!
maka..start semalam sya berdiet..mlm tadi menu 'spageti kosong je'..
apa eh nk makan malam ni????

kwn kata sya dh kurus...tapi ntahla..sya tensen ngan spare tyre ni...argggh!!!!!
cmna nk bagi perut kempis nieee...
dhler senin aritu p klinik doc kelebek perut sya..
sure dlm ati dia kutuk perut sya byk lemak..........cissssss!!!!

hakikatnye sya prsn pn hubbyku dh slim sket dr dlu..agaknye sbb pose sebulan kot..tapi saje tanak ckp, nanti satgi dia kembang semangkuk!..kang ada yg sampai tido malam pn tersengih idung kembang tak sudah..huhu..

kengkawan tolong ler doakan sya dpt pakai balik blouse saiz S.huk3x..
tengokler betapa satu ketika dlu kurus nye saya..

perut pn takde tau!!!!baju ni dh selamat sya sedekah kt anak sedara sya darjah 6!!! gilaaaa...hahaha

7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

amik ko..kurus macam darjah 6..hikss..
aku memang azali gemuk, so tak obvious sangat.hehehe

Nadiah Sidek said...

kalau rajin, buat sit up hari2 ;)

azzamoro said...

klu nak kempis kan perut, ko buat sit up hari2 min 20 kali.

p/s aku bg nasihat jerk. tp malas gak buat. yerla baru 2 kali sit up, dah semput... hehe

Elyn said...

lin aii berat turun sikit tp lemak ttp degil ada gak....

tp plg geram si wafiq peluk kite siap cubit lemak tu grrrr

mummy_adam said...

hahaha.. lemak yg kat perut tu lah paling degil.. geram gilos.. gegege.. mcm dia nak kekal ber'mastautin' kat situ jerk.. ;)

Farah said...

teruskan usaha murni mu lin! chaiyo!!bab perut ni mg susah sikit kan nak turun..nnt ai bagi tips yer!

lin said...

elis - pinggang aku dlu 24 beb..pinggang budak darjah 6.hahaha

nadiah - nk wt tu la tak de masa..haha

azza - huhu..cmne nk wt min 20x..baru 2x buat, anak aku dh sebok nk ngempel..

elyn - berat kita dh ideal tapi tang perut tu sakit ati..huhu

mummy_adam -betul3x..susah giler..kang aku amik piso lapah lemak kang!haha

farah - cepat2lar kasik tips..tak sabar dh nie..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...