Tuesday, October 6, 2009

akhirnyaaa....

5 comments:

azzamoro said...

ni pasal org yg berhutang tu ker wey??

Cikpid said...

ni org yg utang2 tu eh lin??

haiya..meh sy tolong call kan..sy pandai tau berlakon slh no..hahahhahaha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ni kes mamat yang hutang melarikan diri lagi erk??

ibu_arifa said...

saya pun bersimpati pd kak lin juga.. asben saya pun kena jg..RM 15K. Kononnyer ada compny nak buat perternakan cacing, kena bg deposit dulu RM 15K, asben dan sepupu dia entah mcm mana termakan pujukkan compny tu(diorg dtg buat taklimat dlm pej komtar-penang) hari tu jugak meraka bayar dgn kad kredit.. las2 2-3 bulan senyap jer conpny tuh..call pun tak angkat2 dah no org yg deal dgn asben tu..(nama Zara) dah tiada dlm perkhidmatan.

so skrg tiap2 bulan asben kena bayar hutang kad kedit tuh lah..dah lah saya tak kerja..sian asben. so raya tahun ni..tak de lah meriah mana sgt..asben mak dan adik2 dia lagi..(bil-bil semua mmg dari dulu-asben kena bayar)so, saya dan anak -beralah lah..

mmg ingt nak wat entry pasal ni dlm blog, tp asben tak kasi.. dia hanya cakap bialah "diorg" tu terima balasan di akhirat saja.. bagi saya..saya tak mo ada kawan2 lain pun kena sama mcm asben jugak, buat pengajaran pd kawan2.

sabar jer kak kak lin...

precious innocent said...

ala.. x leh baca...

-mama emma®-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...