Wednesday, October 14, 2009

bibik baru

ni saje la sya nak kecoh sikit ni...
igt u all je ke sibuk nk story psl maid korg???hahaha..
sya pn nak gak share psl 'bibik sya'!!!
oopss..nk cite gak, skrg ni kt rumah sya pn dh ada bibik...(baca dlm nada riak sket.haha)
perkenalkan bibik kami..

**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**


**

tapi bibik kami ni, dia terer wt 1 keje ni je la..

punggah dan sepahkan barang!!!!

bibik ni kuat beleter kt bos dia psl sya suke letak brg merata2..main hentam kromo je..tu yg dia korek2 asingkan mana yg patut..

ni bkn taruk sini daaa...

**

tengah dlm peringkat akhir tugasan..



**
**


tengok ar hasil kerja tangan 'bibik' sya sorg ni..


**


**


**


**

tada!!!!!!

macamane mama dia tak sakit jantung!

9 comments:

Elyn said...

hahahah bibik aii kat umah pun kuat menyepah ekekekek

m@y said...

uih,sakan dia mengemas!!sampai terbalik laci dikejekannya..

Mrs. Adz said...

hahahaa..memang pening macam ni..sabar jelah kan..

Jiey^Mien said...

Hahahha.. Usah kata momma, auntie yg tengok pun sakit jantung..
:P

Nadiah Sidek said...

hehe...rajinnya qaisara

ibu_arifa said...

hahaha..sampai terbalik tuh...jgn pecat bibik ni tau...so sweet sgt dia nih..

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

ni bukan bibik ni...ni pengawas buat spot check ni..

Farah said...

hahaha..mmg pandai kemas la anak dara sorg ni

lin said...

elyn,
untung kan kita ada bibik kt rumah..haha..lg pening kepalo adooo...haha

may,
laci tu dh timpa kaki dia pn dia wt tak heran..tak serik2x!

mrs.adz,
aah..mmg kene byk besabar...haha..sabar separuh dr iman

jiey,
seb bek tak luruh jantung tau..lama2 heart attack!

nadiah,
ni terlebih rajin dia ni..tu yg sampai jadik cmtu

ibu_arifa,
oo..sya takkan pecat bibik ni..mmg akan bela bibik ni sampai bebila..syg sgt kt dia ni..hehe..takde galang ganti!

mama-miya,
hahahaha...betui3x...ni dh kalah pengawas poyo nih..carik walkman+brg2 terlarang kakaka

farah,
aah..yela tu pandai..sampai tebalik laci dia kemas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...