Tuesday, October 27, 2009

'Mata Berasap'

hahahaha...tajuk entah pape jek..



tapi....'asap tu cam tak cukup tebal je kan?'..hahaha

ape pendapat korang?


p/s : ni la akibatnye bila tucing takde, tikus pn menarila joget lambak arini..

6 comments:

Anasfadilah said...

eh cantik la lin..how eh nak pakai mata berasap macam tu.nampak subtle je..tak la asap hangus sangat..saya suka..ajar la

azzamoro said...

haah.. ko buat la tutorial wey...step by step. aku nak tgk..

precious innocent said...

jeles tgk org muka mulus nie, senang nak conteng2 muka...

-mama emma®

Elyn said...

dah menjadik tu lin... tp tambah lagik sket asap itam tu kat tepi.... hihi aii komen cam expert je kan!!!

~adeQ~ said...

huhuu...sokong....kasi tutorial step by step....dah cantik dah tu...

lin said...

dila,
tengkiu,tapi sya pn baru petama kali menerai..dh byk x wt kdg jadik,kdg tak jadik..nk ajar org tk berapa nk pandaila..huhu

azza,
hahaha..aku ni tak serajin tu lak nk ajar step by step..ada org lagi pro dr aku..hehe

mama emma,
huhuh..time rajin je la sya conteng muka..mai penyakit malas tepek bedak je.

elyn,
haaaaaa ni dia expertise bersuara.elyn ar wt tutorial cmne nk wt smokey eyes.hehe

adeq,
hehe..tak berapa nk pandaila ajar org makeup2 ni..segan ar nk wt tutorial..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...