Monday, October 26, 2009

Flaming dan keletah Sara

ingatkan mlm smlm nk lepak kt rumah je....tapi last minute decide nk kuar gak mlm tadi..misi JJCM..hehe

we in 'red'...merah berapi kooo...kui3x...

ktorg gi mkn steamboat kt flaming, bandar sunway..

see...tengok gambar dh terliur kan?kui3x...

2thn lepas pegi mkn sni ngan abang. time tu dia belanja..pastu dh tak pegi..time tu, makan sket je sbb preggy takley sumbat byk2...tapi smlm tak dpt gak mkn puas2..sbb si kecik tu byk menganggu jek..
akhirnya wishlist sya dh tertunai..sanggup gak papa sara drive sejauh 60km semata2 nk kasik
mama ni tak kempunan..ye la, meleleh air liur nk mkn steamboat ni since bulan pose lagi tau!

sampai je kt sna, cik mek molek ni tido..tapi dia terbangun sbb dengar riuh kt restoran tuh...
dia suke wt muka 'tengok pelik' cmni..hehe

bila dh celik je bijik mata tu, nmpk lak makanan penuh meja...haaa...ambik ko, menjerit2 dia pastu..lmbt kasik makan dia jerit2..

kt sana tu, mcm2la telatah si kecik nie..sya pn taktaula kt mane sara dpt belajar 'tabiat' baru ni..
tak sopan sungguh....
cube klik clips bwh ni..dia wt bunyi lagakan tangan kt mulut tuh..org tua kata tak elok, nanti besar kang dia jadik gagap..mintak dijauhkanla eh..



besungguh dia wt bunyik nie..abang2 kt belakang tu siap gelak lagi tengok telatah sara..

ni lagi 1 kepandaian ke tabiat dia entah..
kalau lmbt suap makanan kt mulut dia, dia tarik tangan kita masuk mulut dia...hahahaha..sabaq je la...gelojoh betul anak dara sorg nieh...


abaikanla suara mama yg tak sopan ketawa besar tuh..haha

lately, dia suke kasik 'evil stare' kt org if kita pandang/tegur dia..time ni ada org ngah tegur dia main kt jusco tmn maluri...ambik ko, sekali dia balas ngan renungan maut..aduii, sombongnye la mek ni..

garang la konon2 tuh...abih kedut dahi tu..haha..taktaula mana dia belajar..adui..garangnye la org tengok anak mama ni..

tu je la sekian cerita keletah cik mek molek kami.hehe

p/s - lagi 1 hajat tu bila nk tunaikan ni? nk kene ada org sanggup jagakan sara barula boleh tunaikan hajat tu kot..hehehe..

3 comments:

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

awat cik minat tu dok berkerut aje muka dia..senyum skit, biar manis..rupa dah ada...manis tu tada...

hissh..jealous aa makan seafood..sini seafood mahal giler...nak makan ikan pun kena tgk ada duit lebih tak bulan ni.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa comeinya buat evil stare tu...nuha pun suka buat mcm tu tapi biasa kat ummi dier laa yang suka marah dier..haahha

fana said...

kak lin!!

xaci!!nak gak makan steambot. ari tuh tak dpt makan...sedih2...huu

dh la pasni xdpt jejak kl lagi...huhuhu...(ayt sedih tak?hahaha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...