Friday, October 30, 2009

jom ber-BD ngan Elyn

ni nk bagitau nih...serius!!!!!!

tak tipu...everyday mmg tak penah miss baca blog mummy yg vouge ni..ELYN
plg suke baca kisah si mata boolat
sape lagi..boypren sara la..wafiq.hehe..saje kasi up sket!!!kui3x...

memandangkan hadiahnye lumayan ya amaat...B.I.D.A.D.A.R.I...so mmg takmo lepaskan peluang join gak giveaway nih..
petamakali beli BD pn dr elyn..
dia pn suke kasik tips2, share story2..hehe..mmg takdela nk segan silu sgt ngan dia nih..
tapi nk bejumpa tu entah bile laaaaaa...asyik takde kesempatan jek..

sya amik BD ni pn psl masa tu terasala bdn ni asyik lemah je..ngantuk je kt opis...penah ar borak2 ngan elyn psl ni..hehe..mintak pendapat dia.tu yg dia suggest soh try BD.
so far alhamdulillah, pas je try BD ni mmg la nmpk ketara perubahannya..keputihan bekurang, pastu bila time pose tuh, tak terasa penatnye..(this year sya ganti pose 30ari tau psl thn lepas besalinkan sara..)..nasib la rasanya sedap. kalau rasa pelik2 ni, mmg tak kuasa ar sya nk menerainye..

stok BD sya dh nk abis,pekate susah2 sgt, elyn kasik je la kt sya adiah tu..h sbb sya lebih memerlukan..dengan kadar kecairan/kebanjiran matawang yg amat tinggi skrg ni, entah dpt ke tidak aku berBD this month..muahaha...yela, gaji lmbt lagi tuuuu...25hb!!! fuh bejanggut tunggu...ahahahaha...opsss..ni slh 1 contoh contestant yg gigih melobi nih..tak baik mcmtu ye..jgn begitu...(ala2 ayat datin wan abe lak..haha)..biarlah adil dan saksama..so juri jgn ada berat sebelah ye...nguehehehe

3 comments:

Elyn said...

wokeh bebeh!!! ekekekek

Elyn said...

eh mood melekat jgn lupe!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wowiey...harap2 menang :) kalo tak menang leh cuba di blog saya plak nanti..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...