Tuesday, October 13, 2009

'm'

penyakit 'm' dtg lagi..
takde idea nk update kt blog..
mood menulis tak dtg lagi..
entahla..
jadi malas sesangat..
alhamdulillah, berat sara dh naik...now dia dh 8kg..huhu..anak org lain setahun lebih sure dh lebih dr berat sara kan?..mana tak nye, lasak sgt dia skrg ni..
sejak dpt kaki ni, dia lagi kerap nk merayap..asal celik mata je bejalan..sampai ke bilik air dia nk walkathon..tak lama lagi belari la tu..skrg ni pn jalan dh laju2...huhu..
kla stop dlu..ngah cari mood menulis balik.....'still in raya mood kot'..haha..alasan!!!

5 comments:

Mama Qaseh said...

anak aku baru 6 bulan dh 8kg..tgk le mama dia pon..

Sara ikut ko kot lin..dh mama dia pon kecik molek jer..

x kisah le berat bape..janji sehat..x gitu??

mamaAliff @ salmi said...

cian..ko ni nape lin? m tu stand for malas ker..hihi..jgn2 give up..aku rasa anak ko x berat sgt tu xper..bak kata mama qaseh tu janji ko tau dia sht..bkn x ckup nutrisi kn..kn ko slalu masak utk dia...

cyaiyok2...:)

MeL said...

berat sara ikut baka u kot, ringan je. ada setengah bdk xkuat mkn & minum pun tembun jgk, ikut baka mak bpk nye besar kot ;P i pn kdg ada masa penyakit m dtg, mmg malas sgt nk update blog.

Hanz said...

the feelings is mutual, me pun sangap jer today..smalam mc..

Sharini aka Ummi Khayra said...

No worries la lin.. Khayra masuk 1 tahun aritu baru 7kg.. Hehehehhe Doctor bgtau as long dia aktif dan bergaya (eceh... :P ) shud be ok... Lagipun tgk mak-mak dia la.. awak pun saya tgk kecik je orangnya... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...