Monday, October 19, 2009

semalam yg kecoh

sya gi open house my friend, ..nak tau sya jumpe sape?hahaha..kembang kempis idung aku..

tejumpe bloggermum yg glemer..mommy lyna..wahahaha..bangganye aku..petamakali jumpe blogger mum..sungguh mama qaisara ni sangat jakun!!!

nk join gathering blogger mum asyik tak bekesempatan tu yg syok giler smlm bile dpt jumpe sorg blogger mum...cm jumpe celebrity lak...tapi mommy lyna mmg femes pon..hehehe..yg wt sya cam tu sbb teperasan anak mommy lyna yg special - fahry!! comel,mata moolat...tapi smlm dia cm baru bangun tido..upenye fahry tak sihat eh..sian dia..

sayang tak dpt nk borak lama2...tupn malu nk tegur dia..sampai lupe nk snap gambo...kui3x..dlm tak malu tu selamba gak sya terjerit2 'mommy lyna..mommy lyna..' sorila mommy lyna..mama qaisara ni mmg 'species terjal'...tindakan refleks telah membuatkan mama qaisara terjerit2 di depan rumah org....hahahahaha..sure mommy lyna malu ngan tingkahlaku sya tu..hahaha..nama dhler taktau..yg sya igt, mommy lyna jek..kui3x..seb bek mommy lyna perasan..kalau tak, sure sya dengan tesipu2 malunye masuk balik dlm keta pastu pecut keta selaju2nye pergi dr situ...kahkahkahkah...

tu 1 hal..risau gak kot2 mommy lyna tak igt sya ni yg mana 1..seb bek ar penah beli performance drink kt dia...tu yg boleh ingat tu kan mommy lyna? hehehehe...

next time klu ada together2 ngan blogger mum nk pegi laaa...best gak jumpe org yg tak penah kita kenal ni..selama ni kenal dr tulisan org tu jek...hehehe..

4 comments:

Anasfadilah said...

hahaha..nak tegelak part spesis terjal tu..hahaha

precious innocent said...

syok kat kalau jumpe blogger lain.. nak2 kalau kita mmg follow & adore? kalah jumpe artis!! hehe

-mama emma®-

azzamoro said...

lenkali joinla gathering... mesti mcm teruja jerk jumpe org yang selalu kite follow citer dia kt tenet.. hehe

lin said...

dilla,
hahaha...mmg sya ni adakalanya terjal.kui3x

mama emma,
aah betui tu..mmg sya ni superexcited if jumpe org tak kenal..blogger pn dh cm artis skrg ni.haha

azza,
tula nk join tapi aku ni 'malu/segan' sket nk jumpe org tak kenal..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...