Wednesday, November 25, 2009

2nd anniversary celebration @ tony roma's

actually, we all dinner kt tony roma's ni last sunday..
memangla anniversary we all 24hb which is semalam..tapi husband sya kejenye tak 'mcm org' (kalau tak serupa org,serupa ape lak?hahaha), so we all decide sambut awal la..

sara really love this bread...


sama tak kening kami?hahaha

pics the 3 of us..sara copy muke sape?

memang sejak dr couple lagi, style kami celebrate mesti gi makan2 je pastu tgk wayang..ala kira datingla..tapi since dh ada sara...terbatasla sikit..(still tak dpt tgk wayang)..huhu..ada sekali tu masa kt utm dlu, we all celebrate picnic kt desaru..wahahaha...kelasss..

so last weekend, kami gi makan2 je la..dr aritu lagi sya ckp kt hsband teringin nk mkn kt tony roma's nih...dek terliur tengok foxyfarah makan ribs..tapi hsband dh ckp awal2, rasa ribs tu mesti sya takley terima..sbbnye dia tau, sya ni mmg cerewet sket bab mkn daging..kalau rasa/bau darah daging kuat sgt sya takley telan..mesti luah balik...psl tu sya kurang sket mkn daging (lembu/kerbau)..lagi satu, sya mmg takley mkn kambing, seumur idup sya tak penah sentuh kambing...betul,tak tipu..sya tak suka kambing..haha..reason sbb kambing tak mandi..haha..lembu pn tak mandi gakla cik kak oiii!!!!lawak sungguh!!!

end up..sya order marinated chicken grill ngan tropical orange breeze (sedap..ada rasa2 coconut sket) which is pd sya sgt berbaloi..i really love it..
memang kenyang..even mkn 1 portion chicken breast tu pn sya dh kenyang..huhu..mana tak kenyang, sya pulun mkn brocoli ngan mashed potato jek (sya mmg suke gile ngan veges nie)...
husband lak order rib eye steak ngan ice lemon tea (best, sbb air boleh refill selagi perut tak kembung.ahaha)..sya jamah sketla..hm, mmg kuatla rasa daging tu, maybe sbb halfcook kan..huhu..seb bek sya tak order..mmg tak tertelanla..hihihi..


sampai jek order, ape lagi..makan time..hehe

tak sabar je steak tu nk melompat ke dlm mulut..hehe

seee...besar gile brokoli tu..mmg puas atila makan..hahaha

sedang mak paknye mentedarah, si kecik ni tengok sana sini..kasik dia pegang makanan dok diamla..


budak kecik ni mmg tak reti dok diam..dia suke nk bediri atas babychair tuh..risau ktorg..


btw, i really love tony roma's..tgkla ape sara buat sementara tunggu order sampai..

abis ko sepah meja ktorg dia buat...aduss...but staff diorg ni very nice..no wonderla service tax dia 10%..layanan mmg tip topla..tak panggil pn dia datang tny kot ada terkurang ape..hehehe..siap dok melayan sara lagi..cuma sara je wt2 cengeng lak..ngengade jek..

and luckily sara ada papa yg rajin melayan dia..siap tlg melukis utk sara lagi..
see..dia sketch 'sara'..hahaha

tipu..rambut nye curly..apala papa ni,rambut sara lurus laa.hehe

itu je la nk cite...nk smbg wt keje..esok sya cuti..byk benda kene settle..daaa..

1 comment:

Elyn said...

nmpk besh tuuuu........ tak pernah try mkn kat sini lagik!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...