Friday, November 20, 2009

help me...

kawan2...do help me for making decision...
tlg klik kt poll at the right side bar of this blog...
thanks for your kindess...

sayang u all.. :)

7 comments:

Jiey^Mien said...

Okie dah!!!

ibu_arifa said...

kita nak buat nih yer..

Elyn said...

lin we all pun plan hantar wafiq ke kindy bile die 2 years. so for me tak jadi masalah pun kalo u nak...

ezan said...

done! :)

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

dah vote.

actually tak too early. its play school. elok bg anak bersocial & learn from other.

kat australia ni, government galakkan parents yg tak hantar anak to daycare atleast seminggu 2 kali bwk anak pegi playgroup yg ada various module yg bantu anak learn while play. kalau yg pegi daycare tu, mmg once budak dah toddler ada syllabus playschool kena fulfill.

nothing is too early. even ada parents kata rugi kalau anak tak dpt serap segala byk ilmu by age 2. coz by 2thn tu, otak dia akan pilih nak major in what. so nnt lepas dia pilih, some of the connectors akan mati. connectors yg dia nak major in tu aje akan stay hidup.

Farah said...

udah vote!

Lin said...

dah vote dah! bg aku tk awal sgt la..sbb nk kasi dia pendedahan.. dn nnt dia boleh la bekawan secara educated.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...