Monday, November 30, 2009

JJCM @ mee banjir udang makteh..

semalam, on the way back to kl..we all singgah di sini...


mee udang banjir yg femes ni penah kuar kt majalah 3...
dlu sya dh penah pegi kedai lain di area kuala sepetang ni, tapi masa tu kedai mak teh ni kecik je..so tak perasan kewujudannya..
ada 1 lagi kedai yg femes..mee udang pak hashim..penah kuar kt harian metro..
but apa pn, mmg kt sini semua sedap2..sbbnye the main ingredients - udang..memang sedap..

utk mee udang mak teh ni ada 3 types..plg murah 6rgt (udang bela)..10rgt and 12ringgit..masa kami dtg ni (baru je kul 2lbh..), mee yg 12rgt dh habis..so we all order yg 10rgt..
and mmg banjir ngan udang..exactly menepati nama kedai mak teh ni..


the crowds...kedai mak teh ni ada 2side..and mmg penuh je ngan org..hehe..


me with my sister..mana papa sara? syg sekali..papa sara bekeja..so dia tak dpt follow we all blk kg..

my 2 bro...still single..hehehe

my lovely sista...sara manja betul ngan cik an dia skrg nie..dlu takut.skrg ni,kemain lagi dia..

btw, presenting..

my bowl with full of prawnss...

mmg acik makan tak pandang kiri kanan dh..sampai anak sendiri pn acik lupe..hahaha

cmne?terliur tak? if nk try, jom ikt sya balik kg..hehehe...


4 comments:

CuppyCakeMommy said...

banyak udang..huhu..meleleh ni

mariaariffbaby said...

sedap nya..
lapaq la bila tgk mee udang tuh..
temptation!

Elyn said...

perghhh meriah tul udang!!!

mummy_adam said...

sedap nyer.. kat mana nie??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...