Wednesday, November 11, 2009

now everyone can drink healthily

oh ye..if korang perasan kt right side bar blog sya ni sya ada letak satu iklan baru..
ye..'AIR UNTUK KESIHATAN'..FNR waterfilter dengan nanotechnology gak ye...jgn kata 'produk' tu je nanotechnology.hehe

dh lama sya nk letak kt blog tapi asyikla terlupa..
actually, husband sya yg jual produk ni..ala part time je..
tapi sblm jual kenala try dlu..

memandangkan air kt kwsn putrajaya ni sgtla teruk..
tau2 je la kan..air kt sini recycle dr kwsn mana..hahaha..kang sebut, muntah ijau lak!
nanti sya upload gamba betapa karatnya air kt sni eh..bolehla nilaikan sendirik.
so ada baiknya la psg water filter ni sebijik kt setiap rumah..
lgpn skrg ni water filter ni dh jadik 1 keperluan penting.
benda petama yg sya beli b4 masuk rumah aritu pn inilah dia!!!

alhamdulillah, setahun kami guna water filter ni mmg puas ati..
arga pn murah RM600 jek (promosi ni, if tak promo RM1200).
sara minum pn takde mslh kembung perut..
kt rumah sya masak,cuci sayur,beras,ikan,ayam pn sya guna air nih..

if ada yg berminat nk tau psl produk ni ngan lebih lanjut, bolehla contact sya..takpn gi website fnr kt sini

3 comments:

Elyn said...

haah lin air kat ptrjy perghhh kunin tul!! kalo tak tahan gatal2 badan.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

teringin jugak nak psg satu kat umah..fulus jer blom turun dari langit ni..hahaha

lin said...

elyn - mmg pn..kdg tu nk mandikan sara tgk air karatnye ya rabbbi...

eliss - eh kan ke ujg thn ni nk dpt saguhati 500? tmbh seratus lagi..ngam3x soi wt beli water filter..ahak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...