Thursday, November 19, 2009

opocot..omak ko!!!!!

kalau baca update milestone sara yg dh umor 15bulan..ada 1 part tu, dia dh pandai bukak pintu keta..ooo..sya tak auta ye...mmg betui..cer tengok sendirikla dlm clips ni....

seb bek ar time nih keta ngah stop kt stesen minyak....sblm tu masa keta ngah gerak, tetiba sya pelik apsal lampu lam keta nyala..igtkan hsband yg on..upenye dlm diam+gelap2 tu, tgn si kecik ni pi bukak pintu keta..seb bek ar sya prsn..cepat2 ar tutup..klu kt selekohla tadi sure sya ngan si kecik ni dh tercampak keluar..nauzubillah!!!!

*pasni sume pintu keta kene wt child lock*

9 comments:

nieda said...

bahaya tu..bila dah ada anak kecik yang mula nak explore semua benda kita kena sentiasa tgk jer kan??

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bleh laa geng ngan nuha..aku masuk keta jer terus lock..tapi hubby kadang2 lupa..seb baik time lupa lock tu nuha tak tarik pintu..hrp sara pun x mcm tu gak ...Amin

~adeQ~ said...

bahaya ooo....mcm Syameel, bile dia buat sekali, saya terus tegur....hep!!! nanti jatuh...pastu dah tak berani buat dah...asal tangan menjalar ke tempat buka pintu jek, sy warning....

Cikpid said...

wow..terer!!

tapi bahaya gak..
lps ni beware..mmg pintu kete ni attractive kat budak2 agaknye..Afieq pon kalo masuk kete..sibuk kelebet pintu tu..

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

dah over bijak sgt dah ni...kena pasang child lock.

Mama Qaseh said...

tu sbb aku amalkan setiap kali masuk keta terus lock..even keta x gerak lg..

azzamoro said...

ahah. airyll pandai bukak pintu dr dalam. dari luar dia tak pandai. mmg kdg terkejut bile kite lupe kunci pintu, tetibe pintu terbukak. cepat jek tangan dia..

Elyn said...

ish ish ish.... i sejak wafiq bukak pintu kat selekoh aritu terus cam phobia lin!! tiap kali msk kete sure tye hubby pintu dh lock?? ekekek

lin said...

nieda - sara tu dia tgk sekali je sya bukak pintu terus pastu dia take over tugas..skrg ni tgk sekali je dia dh pickup.

eliss - tula..keta aku autolock..keta laki aku ni tak.tu yg lupa nk lock bila masuk kete..

rafidah - sara ni bila dh tegur sekali dia tak buat..tapi pastu dia ngendap2 nk wt dlm diam.hehe..

cikpid - tula..kena jaga2 betul la pas ni..huhu

mama-miya - sara ni dh pandai tiru pebuatan org..tu sbb cepat je dia ley wt mcm2...

apash - keta aku mmg autolock.tapi keta hsband akula takde..mmg tak igt nk lock masa tu.aku dh byk kali pesan..

azza - samala sara ni.ari isnin aritula dia mula wt cmtu..aku baru masuk keta..pastu tetiba dgr pintu terbukak..igtkan antu manala bukak.sekali tgk tgn ank dara aku nye keje.

elyn - oo ye..baru igt kes wafiq tuh..isk bhyla dorg ni..risau kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...