Wednesday, November 25, 2009

sya tak nak cari pasal dengan 'kamu'

tujuan sya letak photo bil tony roma's kt fb sya bukan nk bemegah2..
sya nk share ngan kengkawan kalau2 ada yg nk tau harga makanan kt situ..
ye sya terus terang cakapla..
memang tak selalu sya dpt mkn mewah2 mcmtu..
kbtln kami gi mkn kt situ sbb smbt anniversary kami yg ke-2
unless bila gaji masuk (and sya rasa bkn sya je cmtu..kwn lelain pn cmtu kan?time gaji masuk dpt mkn sedap..klu ari2 mkn sedap,tgh bulan telan megi la wei) and dah tentula kalau ada special event,mestila nk celebrate makan kt mana2 tempat yg kita tak penah gi..taktaula klu awak mmg tiap2 ari mkn tempat class2 dan sedap2 or lg mahal dr tu..
but statement awak buatkan sya kecik hati..
menjatuhkan maruah sya..
mcm sya ni miskin sgt..(statement awak seolah menyindir sya)
cam sya ni jakun sgt coz petama kali dpt mkn kt situ..
sukati kamula nk ckp apa..
mmg hati sya terluka..
tapi lantakla kamu..
itu kamu punye pasal la nk kondem org ke ape..
tak berkudis pn kt sya..
but please next time mind your words..
sya tak carik pasal dengan kamu..
so please jgn capoi sgt mulut tu..

*bila awk ckp cmtu, seolah awak pertikaikan kemampuan husband sya..ye,husband sya hanya mampu belanja sya makan kt situ je la..lainla awak, dpt mkn kt hotel 5star kot tiap2 ari?*

kalini aku sound tepat.ko nk terasa, lantak ko la...

10 comments:

precious innocent said...

ala, ketinggalan komuter... sapa pulak yg kutuk lin nie...

-mama emma®-

Cikpid said...

huhuhu..

adehlaa..sabo lin eh..

Mrs. Adz said...

alamak pe kes ni..aku tertinggal train la..tapi jgn ambik port dgn kata-kata mcm tu..mulut org memnag ade je tak puas hati..

Elyn said...

hmmm biarkan saje die ngan labu nyer lin huhuh

azzamoro said...

pelik kan dengan orang2 macam ni. tapi selalu nyer org mcm ni jeles dengan diri kite sbb tu dia cube carik jarum nak buat kite sakit hati...

bagus ko baut entry ni. haha. kdg org mcm ni kene bg sedas baru dia sedar diri sikit.

Farah said...

erk..apesal lin? cuba paste sikit ape die cakap kat sini..saya takde fb awak huhu..add saya kat fb leh? fazian82@yahoo.com

m@y said...

ala lin..mesti org tuh jeles tgk ko bahagia laki bini.saje carik point nk cucuk bg ko hangin..abaikan komen2 gitu.

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

ler..salah ke org nak tunjuk gambar muka masing2 yg tgh hepi celebrate.

dah sah org tu jealous coz u all happy, satu keluarga bahagian and bukan jealous u all makan kat tony roma..

Ibu Ajim n Kimi said...

Salam,

Baru ari nih singgah tinggal jejak. Biasanya akak lalu pastu berlalu sama ngan angin aja. Ni kes ada orang tak sayang tangan kot. Biorkan aja.Standard ler dalam hidup kita mesti ada yang tak senang.

Anw ... happy anniversary kay.

lin said...

kak emma - dia perli sya..yela dia org kaya..ari2 ley mkn sedap..

cikpid - aah aku mmg seorang yg penyabo..klu tak sabo,dh lama aku p cabai mulut org tu.

mrs.adz - aah mulut dia ni takde insurans..

elyn - tula..aku tanak terikut terjun cm dia sama.haha

azza - betul..ada je la idea org tu nk carik psal ngan aku..dia dh kaya dh pn,watper dia nk dengki ngan aku yg tak sekaya dia tu..

may - betul3x...hehe

ibu ajim n kimi - thanks for d wishes kak :)

mama miya - takpela..mudah2an bekaliganda dia jeles,lagi bahagia dan murah rezki kami.hehe

farah - ni ha ayat org tu.."wahh..klu murah camni leh la g slalu ye..xyah tunggu for any special event..kan2..hihi :) "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...