Tuesday, November 17, 2009

takde topic dah..

lepas baca blog dilla..
sya jadi malas nk tulis blog.
dh taktau apa topik nk tulis kt sni dah
nama pn tagline blog sya ni..'a journal of my baby'
sah2 la main topic sya 'kisah anak aku'
tapi tak sangka ada gak manusia yg meluat baca blog ibu2 yg asyik2 cite psl anak dia..
'sayala tu slh sorg kelompok yg org tu meluatkan agaknya..'
sila jgnla salah sangka
kami bkn terlalu banggakan anak kami <--but of coursela setiap parents bangga ngan anak diorg..sapa lagi nk banggakan diorg kalau bkn mak ayah kandung diorg..mak ayah kita pn sure bebangga ngan kita gak...
kami tulis kt sini sbg kenangan kami
kalau tak suka, takyahla dtg singgah blog kami dan baca..

sya tak penahla plak nk dengki/meluat baca blog2 ibu2 ni..sya suka baca kisah anak2 org gak..bukan nk kata, tapi bila anak sendiri dpt buat 1 benda tu wt petama kali mmg rasa 'happy' tu lain dr yg lain..sya rasa happy sya tu kalah cm happy dpt result SPM agregat bwh 10 (ni zmn sya dlula..hahaha)..aritu sara ckp 'mamam' pn sya dh mengalir ayaq mata..klu tu pn org tu buatkan meluat, hm..tak tau nk kata apala...

*nk gak sya tau,apala isi kandungan blog dia tuh sampai dia jadi meluat ngan blog kaum2 ibu ni..*

7 comments:

Cikpid said...

hahhaha..ntahlaa..kalo aku citer psl afieq trs byk jek org komen..

jd aku mmg akan trs tulis psl afieq..no matter what..

kite ibu2 ni mmg suke citer psl anak n baca perkembangan baby2 lain..org tu xde anak ag kot

Elyn said...

biarkan saje lin org mcm tu.... lain org lain persepsi die!!

~Umi.Sufira~ said...

Lah..kalau dah meluat tuh tak payahla baca kan....kalau terbukak jugak blog yang asyik crita hal anak2 terus jer tutup....kan senang cerita...tak payah susah2 hati asyik rasa meluat ajer..

Nieza Ishak said...

esh esh esh .. edisi panas lagik ...

apa cerito pulak ni, nasib la nieza ni lone ranger .. dulikss la apa org nak cakap ..

actually lin, blog kita ..
PEDULI HAPA .. kita nak tulis apo pun ... hikhikhik

jgn marahhhhh naaa..

kalo derang malas baca ... klik klik nuffnang pun .. ada gak untung hikhikhik

Fid said...

oh ohh
mak tertinggal train ke flight mak tak sure
ohh ohh
dah tak suka baca blog ibu2 takyah la baca sah2 le ibu ibu ni tulis bab anak dia semata....
ke ada yg meluat gak baca bab aku nulis anak aku punya cerita?hahaah

lia said...

kes panas g ek?

aku bukan bangga ke apa tp mmg untuk memori aku sendiri sbb manusia ni Allah ciptakan pelupa jadi aku nk coret apa jer pasal Amsyar...

lin said...

cikpid - normally mmg cmtu..klu update psl anak kita,ramai je org komen.hehe..org tu takde idea nk komenla tu..

elyn - betul tu..biarla dia ngan dunia dia..

umi - betul tu.tk suruh pn dia baca..klu tak suke,tutup je la..

nieza - hah betul2..tanak baca takpe,janji klik nuffnang.

kak fid - sya tak penah meluat aih akak tulis ape pn hatta review drama/filem sekalipn.hahaha

lia - tula lia..ada org sakit ati lak/nyamph ngan blog ibu2 ni psl asyik2la update kisah anak dia..abis tu nama pn blog mak org,takkan kita nk meroyan cite
psl politik lak.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...