Thursday, November 19, 2009

taska oh taska..aduhai...

petang smlm masa amik sara kt taska
kecoh lak berita tegempar..
starting next year, taska tu dh tak amik baby yg parents diorg tak keje disitu..
keutamaan hanya diberi kpd parents yg bekeja kt building taska tu je
nampak gayanya..sya tepaksala 'taska hunting' lagi...
aduii penatla...

hope this is the last time
sya cdg nk hantar kt taska baru ni sampai sara besar...
lgpn kt situ bkn setakat penjagaan je..yg menarik minat sya..
"Pembelajaran secara dwibahasa melalui muzik dan pergerakan kreatif membantu penguasaan Bhs Inggeris kanak-kanak"
lgpn sara mmg suka muzik dan menari..
takpela byr lebih sikit, asalkan sara dpt pendedahan awal..
cuma tu la..telan air liur gakla sya mula2 tau psl brp yuran pendaftaran tahunan...
yuran pendaftaran taska lagi dasyat dari yuran nk sekolahkan anak..huhu..
tunggu blk keje nanti discuss ngan papa dia..either dia setuju ke tak..
this 1st dec baru boleh tgk taska tu and wt pendaftaran.

4 comments:

Elyn said...

lor...baru dpt taska besh dah camtu lak gayanyer...

mariaariffbaby said...

tuh la..
taska sekarang ni..yuran pendaftaran mengalahkan nak masuk universiti..beribu riban

huhuhuhu

lin said...

elyn - ni taska tak best..nk anta gi taska best.haha

mariaariffbaby - tula..botak kepala mak dia ni..baru igt nk shopping.haha

IbuHanna said...

salam, lin..

kat mane ek taska baru yg u ckp tu..
(kak izza here..KPDNKK..yg penah bli tighs dulu..kot2 lin x perasan..sbb dh tukar url he he)

~ibuHanna~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...