Monday, November 9, 2009

what's the plan for our 2nd anniversary?

sya tny husband smlm...
apa yg dia nk utk our 2nd anniversary this 24th nov?
dia cakap..'abang tanak ape2..ayg beli je la apa yg ayg dan sara nak'

hm...cmna ye?
mati akal saya..
mmg dr dlu husband sya cmni..
dia jenis tak suka berhabis utk sesuatu if takde keperluan..

sya tau..aritu dia ckp nk tinted kereta..nak kasut sport(kasut husband sya kena curik ngan mat pet..ada sya tulis kt entry lama..huhu)..nak perfume baru..
tapi..bila sya offer kasut sport...dia ckp..'takyahla'
bila sya offer perfume..'takyahla'
sya offer gak nk tinted keta...tapi dia jwb..'ayg ni dpt bonus ke?'
pulak dah!!!

tapi dia selamba kodok je offer sya angkat blackberry..sumenye gara2 hp sya sewel skrg ni..kejap2 mati..sampai naik fedup la jadinya..
iktkan sya ni 'macam2' keinginan sya nak..(pempuanla katekan..hehe)
tapi wt masa ni..sya nak 3 benda jek...
new purse - itupn psl purse sya dh koyak..
foot treatment - geram tengok crack kt tumit sya ni..but lately i notice dh berkurang.hehe
basikal - utk anak dara kami..
utk husband - ....... (sya nk beli gak something utk dia..tapi dia tanak ckp dia nk ape..so cmne tu?)

**kdg2 rasa bersalah dlm hati ni..utk sya dan sara, dia sggp wt apa saje..dlm tempoh 4thn lepas ni dh 2x dh sya tukar hp baru...tapi hsband sya still pakai hp lama..**

9 comments:

Mama Qaseh said...

ala lin..ko x yah tanya dia..beli je..then bg surprise..mesti dia ske.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

biasa lelaki mcm tuh laa..beli jer barang then bagi..hehehe..senang citer..tp nak cari brg utk lelaki, tu yang paling susah :P

Elyn said...

lin u bg je tinted kete.... so tiap kali die drive sure igt kat u. ehhehehe.

lelaki biase la ckp takmo tp cam pompuan gak dalam hati mau!!!

Cikpid said...

erm..mulut jek cakap taknak tu..cube laa belikan msti suke..

i rase baik g tinted kete die..sbb lelaki ni kalo bab2 kete die di syiok sikit kot..hahahha

azzamoro said...

lin, husband aku pun mcm tu. bile tanyer cakap takyah la , itula , inila..bazirla..

aku main beli jerk. ikut la ape yg aku rase dia suke. then aku book meja kt restaurant. tak yah nak tanyer2 dah..kalau tanyer sure cakap bazir...

better ko beli je. tinted kereta pun ok jugak. ko pi drive je keta dia ke kedai & tinted..:)

Jiey^Mien said...

pompuan ni mmg byk benda yg kita nak kan?
*sigh*

lia said...

sila la beli jer apa yg dia suka... konpem sengih punyer he3...

ezan said...

sokong bg hadiah tinted kereta gak.. biasa la laki ni kadang2 saje je nk test kita tau x apa yg diorg nak.. apa ingat kita ni ada 6th sense ke.. huhuhu...

lin said...

apash - nk surprise tu mesti tak jadi selalunye..huhu

eliss - sbb tu la pening..taktau nk kasik ape..nk kasi perfume hsband aku ni cerewet gak ngan bau2an..

elyn - tepk gak nk tinted keta..tapi kang dia syg lebih kt keta dia lak.haha

cikpid - memang pn..lelaki ni klu bab keta no. 1

azza - hm...kang aku belanje mkn je...laki aku ni klu ajak makan tak penah menolak..hahaha

jiey - pempuan ni kan ada 9nafsu..pasal tu la 'mcm2 keinginan' kita nih..hehe

lia - sya pn pk cmtu..beli je la janji ada..confirm nyengih tak sudah..

ezan - ramainye sokong tinted keta..hehehe..nanti sya pk kan.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...