Thursday, December 17, 2009

aksi tido sara


kalau nk tau, sekarang ni memang saya susah nk tidokan anak dara ni
kalau tak kena gaya, mmg lambat la dia nk tido
macam-macam style dia buat..
kuak lentangla

telangkupla

tungging buyungla
himpit bawah ketiak saya la

landing atas peyut sayala..

ingat kita je ke pandai nak carik posisi tido yg best?
budak kecik zmn skrg ni pn dh bijak..
selagi tak dpt feel tu, alamatnya lambat lagi la dia nk belayar...
biasanya sya biarkan je la..tido2 ayamla monitor dia..tak lama pn,pastu dia zzzzz.....

1 comment:

Hanz said...

"Sara, meh amik hi-5 dari kita.Kita samalah ngan awak!" - Baby Hambali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...