Wednesday, December 30, 2009

back in business

hahahahaha...

saje nk bagitau, dlu kan aku penah wt online business..

peh tu tetiba senyap..

bukan tak laku..tapi aku malas...pehtu ditambah lagi cm tak dpt nk balancekan keja ngan part time nih..lelagi sara pn cm terabai sket..so aku decide stopla..bg tumpuan kt sara(sian sara kdg tu tak dpt nk main2 ngan dia) ngan keja opis yg dh mula betimbun (dulu time aku ngah mabuk peknen,bos aku kasik keje sikit je..skrg ni selambak dia kasik keja kt aku...hehehe)

masa aku wt business dlu okla..manyak untung..regular customer pn dh ada..dapatla gak duit tu wt belanja shopping masa gi sabah arituh..

so now i'm thinking to start again...

so if ada yg berminat, sila la jengah salesblog aku tuh..mommy gem's outlet..

kalau berminat, isila order form tu ye..tapi sebarang soklan bekenaan order hanya akan dilayan selepas 5pm(weekdays). hehehe....

*nk tukarla design banner salesblog aku tuh..tapi aku ni tak kreatif..ada tak yg rajin ley tlg buatkan?*

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bleh order kat Jiji, chomel dier buat mcm blog masakan aku tu :)

tapi tu aku dapat for FREE :)

aku buat guna scrapblog je blog aku.

Elyn said...

ye betui cakap eliss tu....

Hanz said...

Lin, bagus2..semoga sukses! :>

mariaariffbaby said...

go mommy go!
revolution for 2010

HAPPY NEW YEAR 2010!
hoping 2010 is healthy and prosperous.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...