Friday, December 4, 2009

Blog For FT

are u aware of this campaign/contest?

ape itu ?
FT is refer to Federal Territories of Kuala Lumpur, Putrajaya and Labuan...
so Blog for FT means, kita tulis blog yg mengisarkan tempat2 bekenaan..

tak kisahla, u nk cite psl any aspect of FT such as social life, warisan/pusaka, nature, sejarah silam, senibina bangunan yg ada atau apa2 je subjek yg u rasa menarik minat.


main objectives contest ni diadakan adalah utk MENGHIDUPKAN SEMANGAT 1MALAYSIA pd setiap individu..then at the same time, kita promote jugak apa yg menarik tentang negara kita pd org luar..

actually contest ni dh lama pn berlangsung dr 5oktober yg lalu..and duedate pada 5jan2010..so still ada byk masa..
pasni, cuba u carikla some topic and blog about it..
mane tau, nanti u adalah one of the lucky winner..

utk tau terma dan syarat contest ni, boleh klik kat sini

hadiah? ni yg plg best ni...1st prize keta peugeot 308 VTi tuuuu..




so pelagi, sementara masa ada lagi ni, cepat2la pk topik ape korg nk tulis..hehe..

sya pn tgh mencari2 gak topik yg sesuai..tapi tgkla klu ada masa/rajin..hehe

1 comment:

Elyn said...

i bukan seorang yg rajin masuk contest. kalo masuk contest tu nmpk sgt pelik nyer huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...