Thursday, December 10, 2009

confirm

sara @ her new school..insyaallah..

next year, sara akan ke sekolah baru..
thanks gak kt readers yg sudi vote kt poll tepi blog sya aritu..

semalam kami dh selamat register sara kt sekolah baru tuh..
mmg luas la space dr sekolah dlu..
puas ati..
kwn sebaya sara baru je ada 4org..
klu tk ramai cmni kn best..bleyla cikgu tu tumpu kat diorg ber 5 jek.

ni sya punye..jgn kaco!!


mama..jom bwk balik kepala tunnel ni.


harap2 servis pn bagusla..
yg sya syok tu, student akan dipickup oleh cikgu dr kereta lagi..blk pn cikgu anta sampai naik kereta.....servis kenala tip top..
klu tak bagus gak, aku meletup lagi kang cm kt taska dlu..(hahaha..takdela..)

si kecik yg rambang mata..taktau nk terkam yg mane..


so now,sara sedang menghabiskan sisa ari2 terakhirnya di taska lama..
harapan sya, spy kt tmpt baru nanti sara akan lebih well behave..cikgu2 nye pn well behave jugakla yee..jgn memula je manis muka,esok2 bila kita tegur sket tarik muka masam..dan2 tu aku pangkah sekor2 kang...hahaha..

cane nk naik menda ni ma?

9 comments:

ApasH said...

waahhh..syoknyer..bayar pon masyuk le kan..hehehe..rezeki sara nk merasa go school camtu..

ezan said...

wah bestnya.. sara nak g sekolah mana ni.. cam best je.. leh sarah join x? hehehe....

lia said...

kat area mana ni? aci xbgtau sbb kena pk nk tukarkan Amsyar p nursery/school baru sbb da nk pindah nih.... kot area puchong/cyberjaya boleh la...

Elyn said...

lin sekolah ni kat mana??

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..mcm best jer sekolah tu..

shakeymirza said...

slamat bersekolah syg...

azzamoro said...

bestnyer lin. aku pun plan nak carik sekolah mcm ni utk airyll.. hopefully feb dia dah boleh masuk la..

Farah said...

hehe seronok btul qaisara ngan skolah baru ni..nampak memang luas.

lin said...

apash - takdela masyuk mana...tepaksa tuakr ke sek baru..tu yg tukar tu..

ezan - sarah nk join ke?jomla...

lia - ni aera putrajaya gak..ko nk anta boleh gak.jomla..

elyn - dh jwb kan.hehe

eliss - best..space besarla..

shakeymirza - thanks aunty. :)

azza - ha bagusla..anta airyl gi school sure dia syok ada ramai kwn.

farah - aah mmg besor..sya pn suka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...