Monday, December 28, 2009

my last wishlist

entry ni ditujukan khas untuk husband tercinta.

wishlist saya yg belum tertunai 'DATING TENGOK MOVIE'

bila nak tunaikan?

katanya minggu ni nk celebrate birthday saya...hm....ada sesape sudi jagakan sara tak?hehehe...kesianla kt saya..dh lama sgt tak dapat dating nih..huhu...

6 comments:

azzamoro said...

ala siannyer. aku pun dah lame tak tgk movie. meh aa antar sara pi umah aku. hehe

Elyn said...

hiks kalo dekat bule aii tlg jaga kan...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

meh pos ke rumah aku.

Lin said...

alahai..sadisnye..meh la dtg melaka..husna ade kawan..ko g tgk movie kt dataran pahlawan kt sini..meh la..
hehehehehe..

Farah said...

ekeke..nak tgk muvi ape lin?

lin muhamad said...

azza - jauhnye umh ko..klu dekat,mesti aku dh p anta..tapi sian lak kt ko..tak telayan anak aku nanti weh..dia dhla lasak cm lipas kudung.xlrt ko nk kejar nanti.hehe

elyn - elyn blkla umah mak,pastu kita drop sara kt sana..haha

eliss - waaa...nk pos guna apa tu...pos kanggaru eh?hehe

lin - mak ai jauhnye lin....tak bebaloi lak takat p melaka nk tengok movie.hehe

farah - itula pasal..tk tau pn nk tgk movie apa..cite tak best jek..tapi kita nk tgk ekin cheng.kui3x..tak kisahla cite pape pn,janji dpt dating tgk movie gak.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...