Monday, December 21, 2009

tertunai hajat dihati..

20-12-2009, again we all ber3 turun jb..
sekali lagi atas alasan kami attend wedding kwn husband..
as usual la bila turun sini..after gi wedding tu, husband akan drop me and sara kt my bestfriend's house-zana...while dia lepak2 kt mamak stall tmn u..(klu mil still dok kt tmn u,kan senang..takdela nk kena tumpang rumah2 org...huhuhu)

my best friend - zana..(i hate this photo coz muka aku nmpk bulat gila)

then petangnye plak, we all straight to jb town..yela, since me pn menuntut janji lama la..
me teringin nk mkn steamboat kt dataran jb tuh..
kt jb ni kuah steamboat dia tak mcm kt kl..kt sini, kuah kacang+sambal..
memang fresh semuanya...sedapppp!!!!!

our plate...
and tak lupa my other fav food..'tauhu bakar'...

best betul dpt mkn, nak plak mmg dataran ni betul2 tepi laut...

waaaaah sambil mkn sambil amik angin sepoi-sepoi bahasa gitu...(hehehe....kemain berperibahasa)



tgkla si kecik ni pn bukan main suka menikmati steamboat ni....


ni plak tower clock yg ada kt dpn padang dataran jb ni...asal lalu sini je mesti husband tak sudah akan rewind kisah zmn kegemilangan dia masa main bola sepak kt sini...huhu....
akhirnya, me sgt puasla hati dpt gak tunaikan hajat..hehehe..me dok ngenden kt husband nk gi melawat campus...nk gak tu tjk kt sara tempat mama ngan papa dia dating eh silap..belajarla..ekekekeke...we'll see dpt tak me jejakkan kaki lagi ke UTM..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...