Friday, January 1, 2010

hello 2010!!!!!

this is my 1st entry for this year..
ada yg celebrate new year kt dataran merdeka ke tadi?
me duduk kt rumah je dengan sara..sara sdg enak dibuai mimpi..
cik abg lak takde..shift mlm..so tu yg tak kemana-mana mlm ni..

tadi layan movie @ channel astro vanavil...haha..ye, mmg aku suka tgk movie tamil..sila jgn kata aku pelik ok...sometimes, cite tamil lagi 'jujur' dari industan...even aksi lawan dia tu sometimes merapu/tak logik...hehehe...the only movie industan+english yg aku tabik spring skrg ni pn 'slumdog millionare'..sbb cite tu tonjol reality life org india.......haha..btw, aku tak sabar nk tengok movie SRK ngan Kajol - my name is khan..nk kuar feb 2010...ooo, movie SRK dikecualikanla..sbb aku mmg sejak dlu gile ngan dia..hahaha...opsss...apehal plak aku membebel psl cite tamil/industan ni weh..aduss..sengal betul...

aku takde idea nk tulih ape..cuma nk minta kengkawan yg rajin baca blog aku ni...kalau sudi, silala tempek badge kedai aku tuh kt blog korang..(yg silent reader tu nk tempek pn dialu2kan..jgnla baca je..hehe) kasikla promosi sket kedai aku kt blog korang...dpt gak pahala tolong membe..hehehe...peh tu jgn lupe jenguk gak page mommy-gem's outlet kt facebook and jgn lupe jadik fan lak... :) tu pn slh 1 langkah-langkah korg nk bantu tingkatkan ekonomi negara kita thn ni...berbelanjalah/shoppinglah didalam negara..ahhahaha...

okla..aku nk titon dlu..selamat malam and selamat tahun baru...(ntah bape kali aku wish new year entah..haha)

4 comments:

shakeymirza said...

happy new year 2010...
mg tercapai impianmu...=)

ibu_arifa said...

happy new year :)

Am said...

salam ziarah... sedapnya nama alya qaisara...saya dah link :D

lin muhamad said...

shakeymirza - selamat thn baru jugak utk awak.. :)

am - wsalam..ok me pn dh link awak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...