Friday, January 15, 2010

" I Can't Live (if Living Is Without You) "

I cant live
If living is without you
I cant live
I cant give anymore
Cant live
If living is without you
cant give,
I cant give anymore
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


wherever i go...
(tayang beg dahla..isinya takyahla nk intai.hehe)


when at home..

(sebabnye, kat rumah aku tak de la beria nk makeup..
memadai pakai ni, muka nmpk beseri pink2 gitu...)

u guys macamane pulak?
ape yang penting pada u all?

4 comments:

mummy_adam said...

facial wash.. i can't live without it.. i xtahan kalau muka dry or oily :) mcm menarik jer powder tu, nmpak cam sweet.. nak beli jugak lah..

Elyn said...

sume penting ngeh ngeh ngeh......... lelagi dh ade set facial ni. mesti hangkut lin!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mesti rasa sweet seventeen jer pakai bedak tu kan.hehehe

me x der yang penting! tapi kat umah wajib cuci muka, shampoo dan berus gigi everytime mandi! gila seh!

Farah said...

set mekap memang penting oh satu lagi perfume!
kat umah pon pakai mekap hahaha sebab tu mekap cepat habis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...