Monday, January 4, 2010

kat mana nak beli swimming boat?

hehe..tajuk cm apa je...
nak tny ni..tau tak kt mana boleh dpt swimming boat mcm dlm gamba kt bawah ni? sya ada jumpe 1 online store ni..tapi still nak carik gak if ada design lain2 yg jual kt mana2 store..sya mls sket nk explore..hehe

nak belila...next week we all nk gi family day husband papa sara kt desa waterpark..
swimming suit dh beli...

cantik tak?hopefully muatlah...klu tak muat, pakai jugakla kan...besar takpe..ley simpan.

7 comments:

ApasH said...

lin ko beli mana swimming suit tu?

Jiey^Mien said...

Jiey beli yang baby boat tu..
RM13.90 je kat Tesco..
=)

shakeymirza said...

saya beli swimming boat tuk ayel dalam rm17 kot...kat tesco..
refer entry ni

http://shakeymirza.blogspot.com/2009/12/next-month-adalah-bulan-keriangan.html

shakeymirza said...

saya beli swimming boat tuk ayel dalam rm17 kot...kat tesco..
refer entry ni

http://shakeymirza.blogspot.com/2009/12/next-month-adalah-bulan-keriangan.html

Elyn said...

lin i ade beli swimming boat camtu kat PD. tapi rase macam membazir je sebab wafiq tak suke. die prefer pakai pelampung biasa. cume kite kene extra care la.

tak silap kalo swimming boat cam tu kat giant k4 ade kot.

Anonymous said...

Thank you ;-) take a look that emo boy hair over this blog:
http://www.emo--boys.info

Anonymous said...

Good brief and this mail helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...