Monday, January 11, 2010

pantang jumpa


kan tadi sya mention last week kami ke mydin usj..
lamanya saya tak jejak kaki kt situ..rasanya last year, sekali je kot pegi..

dh bykla jugak perubahan especially children playground mydin tuh..
naik je escalator, wah itulah tempat petama yg capture sara's eyes..
papa nya pulak suka sgt melayan keletah anak dara dia...

takley jadi ni, kang tak sempat nk shopping.
selesai je beli brg..sementara papa sara q dkt cashier, sya bwk sara gi tempat tu balik..
ape lagi ko...sakan sungguhla anak dara ni belari kesana sini..memang semputla mama dia ni dibuatnya.

yg sya nk tegelak tu,dia nk naik atas slide tu tapi naik melalui slide. taktaula sapa ajar. ni mesti tengok seniour2 dia kt taska wt cenggitu...

so me pn ajarla dia cara yg betul...anakku sayang,naik tangga ni..turunla kat sini..

pelan2 me pimpin tangan dia..waaa, sekali ajar je ckpla..pastu dia handle sendirik..

cuma nk menggelongsor kt slide tu je la me kena pegang tgn dia..agaknya dia 'gayat' kot.hehehehe...

pas dh puas main tu time nk balik ape lagi..meronta-rontala dia...bila papanya turunkan dr dukungan,laju je dia lari balik ke tempat tadi..duhaila anak....camni,mama kena buat playgroundla kt rumah kita..hehe...memang pantang jumpala sara ni..pantang jumpa playground!!!!

6 comments:

iem said...

kalau faiq dapat main ni tak nak balik huhu

azzamoro said...

lasak anak ko ni. dah macam airyll dah. suke betul main gelungsur..

Elyn said...

hamboi sara...... kemain lagik main ek. sampai tak mo blk ekekekek

lia said...

perghhhh anak ko hebat la... da mcm hero aku gayanyer nih...

lin, mntk tolong bg alamat playschool sara & no phone nyer... aku nk survey... thnks....

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

we all lg aa, playground depan rumah..miya leh tunjuk2 kat tingkap sebut "nak nak"....biasanye boolayan, tp kekadang tu kesian lak. so mmg la mama dia sentiasa dpt senaman.

mummy_adam said...

amboiii.. berbahagia ek.. main ler puas2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...