Thursday, January 14, 2010

red alert!

semalam balik keja lambat la juga
even balik lambat pun, sempat lagi begegas keluar pegi KR..
sebab dh lama sgt tak makan KR, tetiba terliur pulak..oo,sila jgn slh paham..acik mengidam bkn sebab peknen ye..(kan semalam dh letak test kit kt blog.hehehe)..

after solat asar, terus gerak ke sana
okla q pun tak panjang
cuma aku sedikit bengang bila org yg q kt belakang aku dipanggil masuk dulu
minah tu lak ala 'kerek' semacam..

and then aku nyampah gila dengan bangsa 'asing' ni..dahla semalam ada 1 couple bangsa tu nak potong q aku..rileksla beb. diorg akan panggil ikut order q..cuba bawak besabaq sikit.
yg aku perasanla kan..normally if ada special event (especially dapat free apa2 ler or megasales ke ape ke), bangsa diorg ni la majority yg akan buatkan semua tempat full house.huhu...

opsss..melalut sudah...
here some photo...sara really enjoy the foods...dia makan macaroni cheese & whipped potato tu balun sorang-sorang..mama dia dapat saki baki dia je...huhu...

2 comments:

mummy_adam said...

wah sedap nyer.. u p red at kr promotions tu ek..besh2 :)

Farah said...

tak sempat nak pergi KR..diorg buat promotion ni sebab annivesarry kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...