Friday, January 29, 2010

ringkas dan padat

memandangkan aku akan bercuti panjang (until next tuesday)..
so, tiada entry untuk hari ini...ini bukan entry ke??kekekeke
banyak kerja perlu disiapkan sebelum bercuti supaya aku tak pening kepala balik nanti..
balik rumah nanti kalau sempat baru la aku jalan-jalan blog korang ye....

selamat berhujung minggu!!!!!

note: ada yang nk kirim strawberry ice cream dari cameron ke? hehehe...

5 comments:

Blubewwy said...

nak strawberry ice cream!!

nieda said...

bestnyer..kalau kirim strawberry ais krim pun belum sampai KL dah cair/ Takkpun kena sambar dulu dgn sara.hehe

Anonymous said...

It's very trouble-free to find out any matter on net as compared to books, as I found this paragraph at this site.
Visit my web page - Ovarian Cyst Miracle Review

Anonymous said...

Great article, just what I wanted to find.

Also visit my web blog ... ray ban wayfarer sale

Anonymous said...

Hi there, wanted to tell you, I enjoyed this article. It seemed to be practical.
Keep publishing!

My page; cheapest mlm leads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...