Friday, January 15, 2010

tak dapat pakai SKII, yang ni pun jadila...

pada aku, kuasa 'dia' ni pn dah cukup power.
aku tak penah pn pakai miracle water SKII tu.

tapi dengan ada 'dia' ni pn dh buat aku cukup puas ati.

plg best, aku nye pores kt idung ni tak tenganga dah ar..
blackhead pn dah takde (seriusla..aku tak tipu!)

aku rekemenla sesangat kt sesape yg ada mslh blackhead, pores yg besar kt idung tuh..
aku tak tipula..aku ltg promote kt korang ni bknnya aku dpt komisen pn.
nk jadi duta produk ni jgn harapla, takat dlm mimpi je laa..hahaha..

aku nye stok clinique mmg abis lama dh (facial soap dengan moisturizer), tapi 'dia' ni tak abis2 lagi..even 2 benda tadi tu dh takde and aku pakai jenama biasa skrg ni(tgh tunggu duit terpijak nk beli new set), tapi si 'dia' ni aku tetap maintain pakai...and aku tengok still pores kt idung aku ni maintain tip top mcm dulu.syukur!!!!

kalau nk tengok ape kate skin expertise, klik sini

pasal ape aku beria sgt rekemen kt korg pakai 'dia' ni,sbb aku geram sikit tengok idung mereka yg ada blackhead ni..tangan aku ni gatal je nk tolong picitkan. kalau tanak idung tu sakit aku kejekan, baik korang beli 'dia' ni cepat2..hehehe..

sape 'dia' ni weh????

ni la 'dia' tuh...

arga 'dia'? ooo..sila jgn tny aku.aku taktau single piece tu sbb dulu aku beli complete set..pegila kaunter terdekat yg SAH tny ngan SA yg comey tu.hehehe..jgn sebut nama aku sbb gerenti korg takkan dpt discount pn.dah tentu2 SA tu tak kenal pn aku ni sape.

AMARAN: sila jgn beli 'dia' ni kt night market eh..kalau sok jadi mslh lain kat muka korg,tanggung sendirik..jgn slhkan aku..aku dah pesan tadi, gi beli kt kaunter yg sah ok.

*aku bukan riak la..tapi aku nk share je ngan korang.ada yg tny aku pakai apa. diorg kata, tgk kulit aku bersih.tapi aku rasa mungkin ada kena mengena ngan genetik juga kot psl adik beradik aku semuanya kulit jenis tak berjerawat.*

3 comments:

Elyn said...

ni toner kan?? ekeke tye macam tak tau plak!!

fiza said...

Jadilah (^_^).

mummy_adam said...

menarik gak.. tp sk2 tu mmg berkesan, kulit rasa lembut jer.. hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...