Tuesday, February 2, 2010

day 1 @ Cameron Highland

Penginapan kami...
Dengan bayaran 25ringgit per room, percutian kami sangat berbaloi-baloi dgn tempat penginapan yang selesa..antara facility yang tersedia untuk bayaran yang dikenakan : 2single bed + tv with astro complete with decoder(korang boleh la bawak kad astro sendiri kalau tak nak tengok yang basic sahaja) + mini fridge + most important thing - FREE WIFI in room!!!

Big Red Strawberry Farm...

tak tahu nak pilih yang mana satu?adeh....siap cekak pinggang lagi anak dara sorang ni...huhu

yummeh....we had fresh strawberry milkshake(RM4.90) + strawberry sundae(RM6.90)...sara usyar waffle tu je...huhu..

telatah mak budak, bapak  budak dan anak budak..anak budak? apekah????

us...

Cactus Point ...

cactus with lots of flower...pokok cili pun ade...

Kea Farm Market
jambu madu yang sedap(texture dan rupa lain dari jambu batu yang biasa kita makan)...memang tersangat lah sedap, no wonder lah mahal(2biji RM10, kami dapat beli 3 biji dengan harga RM10)....jagung mutiara yg sangat lah manis(1 tongkol yang dah siap masak tu je arga 3 ringgit!!!, kami dapat beli murah 1 longgok yang belum masak tu 8biji RM10)...sara pulun makan..memang fav fruit dia lah...

4 comments:

Jiey^Mien said...

bestnya milk shake tuh!

Elyn said...

suke tgk sara cekak pinggang!! dah macam pak guard pulak ekekekek

Farah said...

uwaaa tergodanye dengan sundae strawberi tu...ekekeke boleh jadi alasan ni nak ke cameron hahaha

mariaariffbaby said...

besh nya!!!

ni yang nak p cuti2 lagi ni!
leh usha tempat tuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...