Monday, February 1, 2010

from Cameron Highland with love

hai blog ku...
hahaha...memang blogger 'ketegaq' la aku ni..3ari tak ngadap blog, tak sah..
cuti kali ni memang schedule aku pack gila..
tekejar ke sana sini..
oh ye..btw, aku sedang bersiaran dari cameron highland..
sangat best sebab tempat penginapan aku ni dapat wifi free, pasal tu aku dapat jengah blog...sangat puas ati..with 25rgt per-night, aku dapat tempat penginapan yg selesa dengan facility yg sgt best..i think even hotel 5star pun tak provide facility sebagus ni kot....

finally, dapat juga aku jejak kan kaki di CH ni..hahahaha....teruja habis..petang ni nak keluar jalan-jalan....sara sedang beradu...penat sangat.dia sgt aktif arini..tak terkawal aku tadi..udahla aku pening-pening lalat gara-gara jalan macam ular....haish...suka betul dia bejalan-jalan..memang sah kaki jalan mcm mama ngan papa dia...kui3x....

okla...nanti aku sambungla ye...gambar?malam karang baru aku upload..daaaa

7 comments:

AshAnas said...

kak lin stay hotel mana? shira plan nak gi cameron 11hb ni...

Anasfadilah said...

amboiii sakan no..padanlah bau stoberi jek dari tadik

RM25 a night?apa nama tmpt tu?

by the way,clinique punya set cuci muka tu berapa RM ye lin beli

p/s::tingin gak nak kulit cantik macam lin :)

m@y said...

lin,aulia pun ada kt CH.mama ngan abah aku kidnap bwk jln sana huhuhu..

lin muhamad said...

ashnas,
hehe..nanti akak upload story/photo eh..

dilla,
kite siap bukak blog awak tadi nk confirmkan tempat mkn aiskrim stroberi..hehehe..
set clinique tu masa beli dlm 238(promo price).cubala dilla survey..kita pakai 3brg je pn(facial soap,moisturizer,toner),yg lain2 tu klu rajin je tepek.heheh

may,
aahaha..mak ko ada sini ke?hehehe...nanti aku usyar2 eh muka..mana tau ada rupa anak ko.hehehe

Mrs. Adz said...

bestnye dapat jejalan..happy holiday

Elyn said...

pergh lai murah dr apartment tnb yg we all lepak aritu heheheh

shakeymirza said...

stay kat hotel mane tu...nak tau jugak.keke..
nati mana tau sesat kat sana leh carik buat menginap..cam bes je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...