Friday, February 19, 2010

mak kempunan dik non!

lepas baca entry ni kat blog kak fid,
terus aku ajak opismate terjah restoran baser
tapi sampai jek sana dengan perut keroncong tuh, sekali restoran TUTUP.

warggghhh meroyan mak kejap!kempunan nk mkn nasi ayam baser..huhu

end up jalan depan sikit nampak restoran BANDAR PUTERI.
tapi sebab aku nampak menu 'hainan chicken rice' so selamba kodoknye masuk gakla even aku tengok dalam tu lengang jek...tak ramai pelanggan

baru je amik order, sekali ramai la pulak customer datang..
memang muka kami ni muka pembawak rezeki (oh..lupa nk bagitau, aku gi ngan cik ana-juga silent reader blog aku ni.hehe)..

kenalkan ni cik anna..sure ada kwn-kwn blogger kenal dia kan?hahaha...

kami order 2 set H (nasi ayam hainan, mango salad, ice lemon tea). murah je RM8.90

tak lupa tapau nasi ayam hainan sebungkus utk husband(RM6.90..mahal! nasi ayam baser baru RM4.80!..jauh sungguh perbezaanya tapi rasa tak surela mana sedap lagik..). lagipun, aku dah janji nk tapau nasi ayam baser...takpela bang, janji nasi ayam jugak.hehe...

komen aku..'aku rasa tak brp nak kena ngan tekak aku..sebabkan lapar, aku paksa gakla menelan nasi ayam tu sampai abis..huhu..yg specialnya ari jumaat diorg serve free dessert..tadi aku dapat mkn bubur ubi keledek (kot?hahaha..aku tak cam rasa keledek,

cuma sedikit tawar..ala free tak kisahla sedap ke tak.huhu)

*harus terjah restoranbaser tu mlm ni or this weekend*

5 comments:

Hanz said...

Lin, apa yang special pasal Restoran Baser tu? nk tau gak..

MeL MikaiL said...

asal tak gi ayam penyet AP kat bdr puteri tu? lagi sodaappp!

CatlinaFly said...

eh la..restoran baser kat kota tinggi ada satu :)

to hanz: nasi ayam dia mmg femes!

lin muhamad said...

hanz,
org kata nasi ayam dia yg femes..glemer kt kota tinggi sbb situ asal usulnya..

mel,
kite gi ayam penyet AP kat bangi.i think same branch.sedapla ayam dia!!!!

catlinafly,
haha betul la tu....o u duk kota tinggi ke?

mariaariffbaby said...

kita dah penah makan restoren baser tuh...yang kat Kota Tinggi..

bagi kita..biasa2 jek rasanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...