Sunday, February 7, 2010

memang dasar binatang!!!!

6 Feb, 8mlm..buletin utama tv3...

tengah aku siapkan kerja tadi, tetiba aku terdengar berita kat tv3 kisah baby berusia 5bulan dijumpai meninggal dunia disyaki didera oleh sepasang suami isteri berusia 30an....

bayi yang tak berdosa tu didera dan cedera diseluruh badan...diliwat..memang kejam!!!bangsat betul mak ayah baby tu..kurang ajar!!!(aku tak tau lagi perkataan yang 'manis' untuk gambarkan geram aku masa ni)

kalau ye pun suami tu gile seks sekalipun, ko liwat la bini ko sendiri!!apsal baghal sangat haaaa???!!!! apa dosa baby tu kat korang? memang korang ni bangang tahap keldai!(weii, keldai pun tak sebangang korang tau!)

kalau ye pun korang tensen, tertekan ke dengar baby tu nangis ke ape ke.... ko tanak jaga baby tu ke..ko kasik je la baby tu kat rumah kebajikan. yang ko dera dia apasal!???? bila takde anak, ko nak sangat anak. bila ada anak, ko dera pula dia. akai tadak ka??? sewel tahap mana korang ni???? takde perasaan belas ke??? eh binatang pun tau sayang anak. tak macam korang berdua ni tau! bodoh!!!!!

kalau disabit kesalahan, badigol maliwol 2 orang tu boleh dihukum gantung sampai mati Mandatori. AKU HARAP BIAR DIORG DAPAT BALASAN SETIMPAL!!!!!

*sorila..aku memang 'sensitif' sangat sekarang ni..bila tengok je berita tadi kat tv, terus naik temper aku ni. itu yg terkeluar segala perkataan 'manis-manis belaka' yg aku tujukan khas buat parents yang bangang tu!*

update 7feb, berita 1.30ptg di tv3. sedihnya aku tengok berita tadi...perbuatan liwat tu dilakukan oleh bapak baby tu sendirik..and BABY TU DISYAKI DILIWAT LEBIH DARI SEKALI!!!!memang bangsat betul bapak baby tu...ko tak sayang anak ke??? dahla anak sulung korang..ape bangang sangat??teringin sgt aku nak tengok muka bapak baby tu..klu diikut hati aku ni, aku nak ludah-ludah muka+maki bapak baby tu. memang patut kena GANTUNG SAMPAI MATI bapak yang gila macam tu!!!!

10 comments:

ibu_arifa said...

salam kak lin..mcm nak menagis lah baca kes nih..nasib baik tak dgr sendiri kat berita tu.
kesiannyer baby tu..mesti kesakitan dan nangis giler kan..tak sanggup nk bayang kan.
insaflah sekalian yg bergelar ibu bapa..anak tu satu tanggungjawab..bukan tempat melepaskan 'tekanan' diorg.. :(

eiNa said...

5bulan?? ya allah... ba** laa 2ekoq tuh,.. 5 bulan besar mana sgt.. mintak2 mereka dpt blsn yg setimpal.. amin..

mommysarah said...

nasib baik tak tengok berita tu. kalo tak kompem saya emo 1 malam. memang bangsatlah manusia yang macam tu. tak dapat bayangkan baby yang baru 5 bulan dibuat mcm tu. binatang betul

ezan said...

ezan ngan husband pun lepas dengar berita tu kat tv3 semalam terus emo giler.. kitorg geram giler... memang patut gantung sampai mati je bapak camtu.. mak dia pun cam xde perasan pulak kan.. xsedih ke anak sendiri.. eeeeeeeeeeeee.........

Mrs. Adz said...

Ya Allah..entahla nak panggil pe ni..yang pasti panggilan manusia tak sesuai..Moga ibu dan ayah baby tu,insaf dan sedar akan perbuatannya..

nieda said...

ntahlah, inilah manusia akhir zaman. geramnyerr rasa nak jer tumbuk mak bapak baby tu, harap2 kena hukuman yg setimpal..mmg dasar BINATANG

CatlinaFly said...

sy dgn husband terperanjat masa tgk berita pasal ni..gila...anak yang patut dilindungi dan disayangi, jadi mangsa nafsu buas ayah sendiri, apalah bengong sngt bapak dia tu ye?hilang akal ke ape?napa tak dicari **##*** kat luar sana je?anak sendiri lak jadi habuan!gilaaaa!patut dihukum sula je!huh!geram!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun naik angin jugak bc pasal ni..apsal laa buat kat bb.carik laa orang yang rela..mesti ramai jerkat chow kit tu..huhuhu

azzamoro said...

aku pun ade dgr berita ni kt buletin utama semalam. memang laknat la bapak budak tu. sial betul. bile kene tangkap n masuk tv nanti, takyah la nak cover2 muke dia. biar satu mesia tgk muke binatang neh..

lin muhamad said...

ibuarifa,
wslm..samalah..akak sedih betul tengok berita tu.hati ni rasa cam tersiat2 bila kenangkan baby tu tersiksa..

eina,
memang ba** pun bapak dia tu. patut pun kena gantung sampai mati je.

mommysarah,
sya ni emo berhari2 bila igt kisah ni..macam traumal lah jugak

ezan,
kalau dia sedih+sayang anak dia,mesti dia tak buat macam tu.patut pun kena rejam je bapak dia tu.

mrs.adz,
memang takde gelaran yg sesuai utk dilabel pd perbuatan bapak budak tu.binatang pun sayangkan anak..

nieda,
kalau akak tak cukup dengan tumbuk, akak nak kerat anu dia tu.biar dia rasa.

catlinafly,
betul tu. carikla bapok pondan besepah kat lorong haji taib tu. bodoh bangang gila bapak budak tu.

eliss,
kalau dia gatal sekali pun, buatla kat bini sendiri..bini tak usik pulak.anak yang tak berdosa jadi mangsa.baghal jantan tu.

azza,
memang siat+laknak pun laki cmtu. dah kena tangkap pun masa dia kat kubur time kebumi anak.tak takut pulak tu.
kenapa tv3 tak tayang entah muka laki tu.tak puas ati aku ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...