Wednesday, February 17, 2010

sakan

bila tuan blog sakan bercuti...blognya pun join sekaki..
'aura' tak datang lagi..so mood nk berblog hari ni agak mandom..
best ke bercuti lama? korang lepak rumah ke or gi berjalan?
cuti aku memang pack sesangat..penat sangat..tambahan lagi anak dara aku tu dah tak reti nak duduk diam..asal dalam kereta je dah pandai nak duduk tengah2 (in between seat driver dengan seat co-pilot)..aku yang tension..huhu

okla..nantila kalau rajin,aku merepek dalam blog ni k..

2 comments:

Elyn said...

huwaa i tak kemana pun lin!! demam melanda pulak sob sob

lin muhamad said...

elyn,
sian u...memang cuaca skrg ni panas terik.i pn sakit tekak.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...