Tuesday, February 23, 2010

sara cirit birit

tak tau mana silapnya..hari ni je dari pagi tadi dah 4x sara berak.. pulak tu cair..aku sedar pun bila dia merengek2 panjat badan aku...bila tesentuh je pampers, tengok bocor kat tepi..berak air..

patutla kasi makan pun pagi tadi dia makan sikit..lepas tu buang/luah balik..
lunch tadi aku masakkan nasi ayam..baru je makan 3-4suap dah tak nak..sudahnya dia ratah ayam je..lepas makan, kasi ubat demam ngan multivitamin....skrg ni dia dah zzzz....dapatla aku rehat jap...hm....

kalau dia still berak cair lagi, petang ni kena gi klinik lah....takut berlarutan pulak kan....macam2la sara....jarang sakit tapi bila sakit tu semua datang serentak....hm...hopefully mlm ni dia okla sikit..bolehla esok dia gi nusery cm biasa.....nanti lama tak gi nusery, sure dia cikgu dia tanya mana dia hilang...huhuhu

4 comments:

AshAnas said...

betul la kak, bf baby mmg cmtu ek? anas jrg sakit, skli sakit, sume dtg serentak...

mummy_adam said...

ler cian nyer.. cepat p clinic, kita yg adult pun xtahan nie lagi budak kecik.. cian dia, get well soon ek dear..

MeL MikaiL said...

kena gi check la lin, takut ada infection ke ape sbb mika ms admitted aritu start ngan muntah & cirit birit jgk..

lin muhamad said...

ashnas,
tak pasti pulak..tapi sara mmg jarang la sakit ni..

ena dan mel,
alhamdulillah sara dh ok.tq for your concern..really appreciate that. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...