Wednesday, February 3, 2010

short note..hollaaaaa!!!!!

today, i'm back to work...penat sangat. bangun pagi tadi rasa sengal seluruh sendi...nak gi keja pun rasa malas sikit. but, mengenangkan arini dan esok ada important meeting and since aku salah sorg committee so tak boleh nak ngelat..

dahla balik kampung aritu tertinggal charger phone..so, 2days in a row aku lost contact...semalam on je hp, melambak misscall...tak sure la if bos/office ada call ke tak..

okla..gtg..dah byk hari tak menjengah blog korang..petang/malam nanti la aku  blogwalking k...now, nak prepare for meeting pukul 9pagi ni..

daaaaa~

notes : nanti aku update 2nd day @ cameron highland..byk photo menarik lagi-lagi sara dah pandai posing depan camera skrg ni.. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...