Wednesday, March 17, 2010

aku yang ketinggalan..

sungguh aku tak tau pun...

my fav korean actor..kwon sang woo dah kawin..
bukan je dah kawin..dah ada baby pun...huhuhu

comeynye dia...muka potostat betul.

*nak download latest drama series dia lah..dah lama tak follow korean drama*

5 comments:

isabelle said...

hahaha.maka punah la harapan ye?
:P

mummy_adam said...

dah download nnt boley lah share ngan ena ek..ehehee

lin muhamad said...

isabelle,
takdela punah harapan..tapi terkilan sbb tak sedar yg dia da kawin.hahaha...tu pun nk terkilan.kui3x

ena,
oohh...bisa diatur.tak kisah :)

MAMAFAWWAZ said...

huhuhu...dia dah ada anak..saya pun suka sangat kat dia..sampai termimpi2..

Elyn said...

i lai tak tau sebab i tak folo cite die kekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...