Friday, March 19, 2010

bila angin gastrik menyerang...

semalam seharian meeting (pagi meeting bahagian,petang pula discussion dengan boss)..dahla turn aku jadi s/u...so kenala mencatat minit (paling aku benci dan tak suka buat)
asal aku terniat nak capai kuih, orang ni buka mulut..so nak tanak aku hanya mampu jeling je la kuih tu..normally bos aku akan break 10minit cmtu untuk kasi makan..tapi semalam dia nk make sure meeting abis on time..so tekejar-kejarla..bygkanla tangan aku yang mcm lipas kudung mencatit semua bebelan dia...end up sampai mlm tadi perut aku angin gastrik..mau taknye, aku tak jamah ape langsung dr pagi semalam..just sempat teguk air suam..then masuk meeting tu dr 8.30pg-1tghri non stop..gileee...pastu kenala bebel dengan husband sebab tak makan roti kat rumah dulu...huhuhu..

pastu time lunch ikut nafsu nye pasal, aku ambik sampai 3 jenis lauk..penuh pinggan..tapi member sedia maklum..takdela diorang perli2 aku..hahahaha...tapi tu la..tak abis sebab angin dah masuk dalam perut dulu.....this week blog aku agak sunyi..bukan takde cite nk cerita..banyak benda nak share..tapi..masa yang takde+mood nak berblog takde..aku rasa cam tak cukup nafas jek minggu ni..kena buat schedule entry la time weekend pastu post on weekday.hahaha (itu pun if aku sempat bukak internet)

*malam tadi layan movie korea..hahaha...dah lama aku tak menangis tengok movie korea..tapi sebab yang belakon tu fav actor aku, so aku layankan je la..sambil-sambil tu layan juga rancangan realiti 'adik-adik'..tahniah adik wajih..coz berjaya jadi juara rancangan adik-adik musim pertama ni'...aku pun suka cara penyampaian dia..ada talent la jadi pendakwah *


adik wajih kiri sekali..

*hot air balloon dah start...ada yang turun putrajaya tak? jom jumpe..huhu...teringin nak bawa sara pegi..i jengok dari bilik je pun dah nampak..*

taken from my office..

2 comments:

Elyn said...

kalau i balik sana esok i call u ek!!! teringin la nk tengok...

CIK NANA said...

Salam kenal.. ehehe, bestnyer tgk belon byk2..
Na gi belon sket jerk,, :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...