Tuesday, March 2, 2010

She's good Immitator

Cerita Eyeliner

ada sekali tu aku tengah pakai eyeliner, bila aku dah siap makeup,sedar-sedar si sara ni amik penutup eyeliner aku tu then 'acukan' kat mata dia..lagak gaya macam nak pakai eyeliner.isk..sib baik tak tercucuk bijik mata tu.


Cerita Deodorant

Sara ambik deodorant husband aku. spontan je si sara ni angkat ketiak kiri pastu 'acukan' deodorant tu kat ketiak dia..siap goyang badan lagi. dia cam sangat botol deodorant merah husband aku. keletah yang ni aku rasa dah selalu sgt tengok papa dia buat, itu yg cepat je ngikut.

Cerita Solat

Aku baru abis solat. si sara duduk depan aku pakai pampers jek. pastu aku tengok dia terbongkok..pastu dia tungging buyung. pastu dia tadah tangan dengan mulut membebel bahasa ape entah sambil tangan tu terkuit2 jari..aku hairan sambil dalam kepala ni tertanya-tanya..'ape minah ni buat?'...bila aku amati lama-lama...laaa, dia solat maghrib jugak tadi tu. dh solat, dia doa la pulak..gaya berdoa tu sah-sah ngikut gaya husband aku.huhu

4 comments:

ibu_arifa said...

hahhaha..sama lah dgn Dalila pun..kelaka kan tgk anak2 kita tiru mcm tu..dah rase diri diorg tu besar/dewasa kot bila tiru gaya kita nih.

Marsha~ said...

kalau dah pompuan tu, mesti gila make up.. hehehe

lin muhamad said...

ibu arifa,
tu la..lagak gaya cm budak besar je.pening melayan keletah diorg

marsha,
hahaha..mana lagi nak tumpah kuahnya...kalau tak ke nasi?tak gitu.

isabelle said...

pandai dia imitate ye?
adam ni..bila la nak tunjukkan ciri2 yg menyejukkan hati dgn tiru org solat ye? :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...