Monday, March 15, 2010

*i want nobody nobody but you*

arini mood berblog tarak..

sibuk siapkan minit sambil layan lagu diorang nih...


check it out!!!

ni sume gara-gara tejumpe clips kat bawah ni kat blog haniszalikha...
wonder girl versi budak gemok seksi..cute seh tengok keletah dia.

layan seh!!! gelak sampai beguling atas lantai..kekeke..haha...lembut giler lenggok adik tuh..

aku ngan roomate tak henti pasang lagu ni..kecoh kat bilik kitorg..sapa nak join?

oh ye...jangan memain, siap ada kelas mengajar tarian 'wonder girls' ni lagi tau...hahahaha

anyone yang interested?

bythe way banyak lagi clips yg menarik...dan kelakar tak hingat...

gelak sampai nangis.hehe..rosak..rosak..

5 comments:

ApasH said...

Aku pon ada tgk dh clip budak gemuk tu..persoalannye..dia tu laki ke pomp??

isabelle said...

hahaha...i tau lagu ni, tapi x pernah tgk penyanyinye...

lia said...

aku tgk yg versi budak lelaki... sama sungguh2...

Amsyar sukak gler lagu ni ;p

lin muhamad said...

apash,
i think boy la budak tu..giler sexy.haha

isabelle,
i baru tau kewujudan lagu ni la..haha

lia,
wahh amysyar pandai tak gelek cm budak tu?hehehe

Elyn said...

kene tgk kat umah ni... kat office tak berani ok speaker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...