Wednesday, March 3, 2010

Kisah Hanim ibu Syafia Humairah Sahari.

hangatnye pas sya baca thread kat forum ni..
not sure betul ke tak...

nak tau details..klik sini k.

KOMEN AKU..

Memang si hanim ni JALAN+SUNDAL+BETINA GARIK. aku meluat tengok dia menangis dalam tv 3malam sudah. serius! kalau aku jumpa je pempuan ni aku lempang dia sekuat hati.(tu je yg terdaya nk buat.selebihnya berserah pada pihak berkuasa. ingat hanim, walau ko boleh lepas dari tindakan undang-undang dunia ni, tapi AKHIRAT SANA BELUM TENTU KO SELAMAT!!!!!)

*dapat link ni dr apash.tq for sharing.

4 comments:

mummy_adam said...

wah, mcm2 manusia pun ada.. kalah astro ria nie.. boley buat cerekarama.. semoga dia pun dpt hukuman setimpal ngan apa yg dah buat pada anak dia.. punyalah ramai org nak anak n xdapat tp dia sia2 kan anak dia mcm tu jer.. budus sungguh!!

Elyn said...

mak aiii gitu rupenyer perangai si mak!!!

MAMAFAWWAZ said...

tu ar geram jugak ngan ibu camni...hishhhhh...kalau jumpa kat jalan pun rasa nak kena lempang jugak ni

lin muhamad said...

ena,
tau takpe...mmg dasatla mak dia ni.

elyn,
tak layk ar gelar mak dia ni elyn..

mamafawwaz,
jom kita lempang dia sama2 k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...