Friday, March 26, 2010

kisah selipar

kan dalam entry ni, aku bagitau si sara ni suka main selipar aku. so lunch hour tadi, sedang aku merewang tu, tejumpala selipar untuk bebudak. design tak banyak. yang ada design ni je.DSC06654

so rembat je la dari tak ada. janji sara tak heret lagi selipar aku tu merata (kotorla selipar tu aku buat pakai kat dapur jeeee..huhu) sure dia suka. aku bekenan dengan barney. tapi rupanya design barney tu selipar dewasa. yang ni pun jadi lah dari takde. hehehehe

5 comments:

mummy_adam said...

sgt comel, sure sara suka

Elyn said...

utk boy takde ke?? wafiq lenjan sipar bapak die kat dapur ekekek

eiNa said...

kat mana nih? alamanda kah..aira pun suka pakai siper sy di dapur.. asal kte nk pakai dia pun nak "tacutt"...

lin muhamad said...

ena,
dia mmg suka sgt kasut..confirm suka!

elyn,
tadi tengok ada..kaler hijau..tapi tak igt kartun apa.sesuaila utk boy.hehe

eina,
bkn alamanda..tak kuasa nk bersesak kt sana thghri(confirm pack with people)..so jalan2 pasar tani dpn mof je.hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

my nuha pun suka sangat.kena carik jugak ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...