Wednesday, April 7, 2010

need helps please...

since aku dah lama tak tengok movie (any types of movie except blue screen!)..
so nak minta jasa baik korang..boleh tak tinggalkan komen title movie kat sini..
any movie yang dah pernah korang tengok and menarik tolong share kan.
aku nak carik dan sedut..hehehe

thanks

10 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

citer baru tgk .. DVD la yer .. "Marley & Me" & The Notebooks

Elyn said...

ahaks i skang layan CD dlm kerete je ngan hubby otw nk balik umah. layan masa tgh jammed. tp tetibe lak lupe title cd tu lin ekekeke

mummy_adam said...

The Proposal, PS I Love u.. nnt i pk lg, lupalah..

Drama Mama said...

u nak gi tengok alice ke? i watched it already and tak berapa minat, but i guess kalau ppl yang memang suka that story ok kot

Hanz said...

tengok remember me kalu peminat robert pattison...dvd, kitaorang main belasah jer crita apa...tapi prefer comedies most of the time..

Farah said...

aah PS i love u bes jugak..baru nengok minggu lepas.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hurm.aku jarang tengok movie.huhuhu

mariaariffbaby said...

em...apa ek?
dulu ms study menimbun..

notthing hill
save the last dance
LOTR 1, 2 & 3
Legally Blonde 1 & 2
you got mail

nanti kita ingat..kita update lagi..

zaza@mamaHanin said...

upsss k.lyn.. kat atas tu akak kata nk 'sedut' kan.. as i understand nk download la kan?? hehehe.. k.. nih zaza nk share ant. filem yg zaza pernah 'sedut' dr tenet, tp xtaw laa akak berminat or x.. ant.nya adalah Wanita Berkalung Sorban, Ketika Cinta Bertasbih 1 dan 2.. citer omputih lum penah wat lg.. selalu hubby dh belikan cd.. hehehe

UmmiKhayra said...

hehehhe try tgk armageddon ke.. ekekekkeke cite lama-lama mesti best.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...