Tuesday, March 2, 2010

p.e.n.a.t

tadi aku text husband..
'nanti tolong ambik sara.tq'
ringkas dan padat..

husband aku balas..
'awat?kt mana?'

aku malas nak balas msg tu..kenapa nk tunggu aku busy/balik lambat, baru nak ambik sara? kenapa pagi tadi tak offer 'arini papa ambik sara balik taska ye..papa bawak gi taman ke..' hm...pengsan kot kalau aku dengar statement tu keluar dari mulut dia..

tak boleh ke sekali sekala tolong ambik sara dari taska?bukannya selalu pun aku minta tolong. aku pun nak 'masa untuk diri aku'. kalau dia ada masa 'ngeteh' dengan kawan-kawan dia. aku pun nak gak 'masa untuk bersendirian'..aku bukan nak gi jalan-jalan ke..shopping ke..tgk wayang ke sampai lupa diri..just aku nk layan blues kat office ni...petang kang aku balikla sebelum cite na-o-mei start.huhuhu...

actually, aku p.e.n.a.t / s.e.s.a.k n.a.f.a.s dengan perangai sara sebab these 2-3days, asal balik je petang sara mengamuk..sara terkena sampuk ke??

5 comments:

mummy_adam said...

sabar.. sabar.. budak2 mmg mcm tu :)saja nak attention tu.. nk bermanja :)

eiNa said...

a ah lin, mmg umur skrg derang mengada2 n manje sangat.. aira pun sama, kekadang kite letih x larat nak melayan dah..
sabar jek ek..dugaan tuh..

ieda a.k.a mama erfan said...

sabar banyak la lin... erfan pon camtuh jugak.. dugaan tuh.. sabar ek

MeL MikaiL said...

mika pun samalah lin..ngada2 manjang, i penat sgt skg..

lin muhamad said...

ena,
tq2 huhu..mmg dia agak manja skrg ni..

eina,
sabar2..tq..huhu..aku ni letih sungguh..mmg dugaan besar.hehe

ieda,
oh...harap sya dpt thn bersabar..tq2

mel,
hai..mmg diorg skrg ni lasak cmtula kan..pastu makin ngada2..penat nk melayan tapi as a mother itu dh tanggungjawab kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...