Wednesday, March 3, 2010

Sambungan..Nak bersara ke tidak?

macam mane aku tak sedih..

tengoklah sendiri...

hasil tenusu untuk sesi ke2..

sampai panas pam aku..

sampai lenguh pinggang aku..

tapi...hanya banyak ini yang aku dapat..

rezeki sara untuk hari ini..ya Allah..

6 comments:

Mrs. Adz said...

jangan stress ye..moga adelah rezeki untuk sara..amin..

AshAnas said...

kak, sabar kak... don't give up... ms shira mula2 nak aktif mengepam ni, byk info shira dpt dr akak. pendek kata akak la inspirasi, kuatkan semangat shira nk bf smpai skrg... akak, kuat ek! akak kn de tulis entry psl milk booster tu... kt buat mcm kita mula2 ngepam dulu la...

ApasH said...

ckit lagik je ko nk hit target 24months..6 bulan je lagik. Jgn give up lin. Ko teruskan hingga ke titisan terakhir.

Itu azam aku le. Baru 11bulan BF..tapi output sehari sekitar 9oz to 12oz jer pon

shakeymirza said...

salam..

saya hari tu pun geram sgt sebab susu drop teruk..especilly time nak period..samam mcm awk gak..rasa kering tekak bila ayel bf..padahal ayel baru je nak masuk 13 bulan..huhu
pastu saya amalkan gentel puting..perah susu guna tgn je...sebab senang nak urut b..saya amalkan mkn jantung pisang, peria, lobak putih, kurma dan DOA..alhamdulilah susu dah ok mcm dulu...saya tambahkan sesi pam saya kepada sekurang2nye 3 kali masa kat pejabat ni...saya perah guna tgn je jadi tak amik masa yg lama..

sabar k..kuatkan semangat..doa byk2 pada Allah..sebab semua rezeki tu dari Allah SWT..

Elyn said...

aduh terkenang pulak masa zaman pum dulu!!

lin muhamad said...

mrs.adz,
ok..i try control my emo k..huhu

ashnas,
uhuhu....akak da try macam2..tapi lama2 benda2 tu dh imune dengan badan akak ni..

apash,
insyaallah..i will do my best..thanks for your support.

shakeymirza,
gentel puting?hm..memang ada kesan ke buat cmtu? bab makan tu toksah kata..dah byk menda sya telan.
tapi time peot, mmg output akan drop..huhu

elyn,
hehehe...tahnks for your tips kat ym ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...